Telia Laitevakuutus

Laitevakuutuksella suojaat laitteesi yllättävien tilanteiden varalta.
Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille. Näytä yritysasiakkaiden ohje.

Ajankohtaista: Telia Laitevakuutus on poistunut valikoimastamme 1.5.2023. Laitevakuutuksen sopimuksesi vakuutusyhtiö AIG:n (AIG Europe S.A. sivuliike) kanssa säilyy kuitenkin täysin ennallaan. Muutoksen yhteydessä vakuutuksen tuotenimi muuttuu ja uusi nimi on lyhyemmin Laitevakuutus. Samalla Laitevakuutuksen laskutus siirtyy AIG:n laskutuskumppanille.

Olemme tiedottaneet asiasta niitä asiakkaita, joita muutos koskee.

Toukokuussa 2023 Laitevakuutuksen lasku tulee vielä Telialta. Mikäli sinulla on kysyttävää Telian nimissä saapuneista laskuista, olethan yhteydessä Telian asiakaspalveluun. AIG lähettää ensimmäiset laskut yhteistyökumppaninsa kautta kesäkuussa 2023. AIG:n lähettämiin laskuihin liittyvät tiedustelut tulee osoittaa AIG:n laskutuskumppanille.

AIG:n asiakaspalvelu palvelee sinua mielellään laitevakuutukseesi liittyvissä asioissa. AIG:n asiakaspalvelukanavat ja yhteystiedot löydät osoitteesta aig.fi/ota-yhteytta.

Ota yhteyttä

Minun Telia

Kirjaudu Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen ja maksa laskut helposti, päivitä liittymäsi ja palvelusi, löydä puk-koodi, tee vikailmoitus tai chattaile asiakaspalvelumme kanssa.

Kirjaudu selaimella

Lataa Minun Telia -sovellus
iOS-laitteelle
Android-laitteelle

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7.
 

Chat

Chat-asiakaspalvelumme on apunasi 24/7, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen. Kirjautuneena voit myös hallinnoida tuotteitasi ja palveluitasi.

Kirjaudu

Chatbot

Bottimme ohjaa sinut kirjautumatta oikean tiedon lähteelle ja tarvittaessa aina asiakaspalveluun asti.

Avaa chatbot >

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7.
 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu auttaa liittymiin, tilauksiin, laskutukseen ja asiakkuuteen liittyvissä kysymyksissä sekä häiriötilanteissa.

 020 690 400

(mpm/pvm, myös jonotusajalta)

Palveluhinnasto
Asiakaspalvelun vastausajat


Muistathan, että ollessasi kirjautuneena Minun Teliaan, tavoitat chat-asiakaspalvelumme 24/7. Voit jättää viestin myös lomakkeella.

Ma–pe 9–17.
Hätätilanteissa (puk-koodit, liittymän sulkeminen sekä TV-häiriöiden ilmoitukset) palvelemme 24/7.