Olemme tarkentaneet hygieniaohjeistuksia myymälöissämme. Lue lisää

Tapahtumat asiakkaillemme

Löydä tiedot kaikista ajankohtaisista tapahtumistamme yhdestä paikasta.

Ajankohtaisia aiheita, inspiraatiota ja etuhintoja

Omissa tapahtumissamme ja webinaareissamme pääset tutustumaan toimintatapoihimme, ajankohtaisiin aiheisiin ja tapahtumakohtaisiin asiakasetuihin. Joissain tapahtumissa olemme mukana yhteistyökumppanina. Tule mukaan inspiroitumaan ja kohtaamaan meitä.

Yritystapahtumat, -webinaarit ja -koulutukset löydät ONE Hub -tapahtumista.

Tulevat tapahtumat

Menneet webinaarit ja tallenteet

Missasitko webinaarin tai virtuaalisen tapahtuman? Ei hätää – löydät menneet tapahtumat ja niiden tallenteet alta. Valitse sinua kiinnostava aihe, ota mukava asento ja katso tallenteita!

Pienestä kiinni – näin selätimme kriisin yhdessä | SuomiAreena 2021

Yrittäjät ovat olleet keskeisessä roolissa Suomen talouden turvaamisessa. Mitä voimme oppia heiltä? Pienyrittäjänä itsekin toimivan HP Parviaisen johdolla keskustelussa nostetaan esiin yritysten digitaalinen koronaloikka ja yrittäjien rooli yhteiskunnallisessa kehityksessä. 

Keskustelijoina: Telia Suomen toimitusjohtaja Heli Partanen, Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullas, Jungle Juice Barin perustaja, sarjayrittäjä ja sijoittaja Noora Fagerström ja Lehmus Roasteryn toimitusjohtaja sekä kahvialan vaikuttaja Arttu Muukkonen.

Digitalisaatio – ilmastohyvis vai -pahis? | SuomiAreena 2021

Kuinka monta hylättyä puhelinta kodistasi löytyy? Tiedätkö, mihin E-jätteesi menevät? ICT-alan energiankulutus kasvaa hurjasti datan määrän jatkuvasti lisääntyessä. Vappu Pimiän johdolla digitaalisuuden ilmastovaikutuksista ja päästöjen vähentämisestä keskustelevat Telian yritysvastuujohtaja Eija Pitkänen, liikenne- ja viestintäministeriöstä valtiosihteeri Pilvi Torsti, Sitran kiertotalousasiantuntija Lotta Toivonen ja #IlmastoOtsikoihin-kampanjan perustaja Elsa Kivinen.

Telian Naistenpäivän webinaari 8.3.2021

Telia juhlisti 8.3. naistenpäivää järjestämällä kaksiosaisen webinaarin, jossa nostettiin esiin inspiroivia naisroolimalleja ja kerrottiin rohkeita, toisenlaisia uratarinoita. Tarkoituksena webinaarilla oli avata myyttejä teknologia-alasta, tuoda esille upeiden naisroolimallien ideoita, sekä inspiroida alan laajoista uramahdollisuuksista. 

Webinaarissa keskustelemme muun muassa #mimmitkoodaa -ohjelman vetäjän Milja Köpsin kanssa koodaamisesta kiinnostuneiden yhteisöstä, Telian johtajien Heli Partasen, Kati Riikosen ja Saara Pekkosen kanssa heidän omista uratarinoistaan ja Teliasta työnantajana. Lisäksi koodarikuiskaaja Elisa Heikura, striimaaja ja e-sport pelaaja Sara Jakobsén ja somevaikuttaja Karoliina Tuominen jakavat omia näkemyksiään ja kokemuksiaan toimiessaan naisena digitaalisten työtehtävien parissa. Lisäksi webinaarissa jaoimme työnhakuun ja opiskelijalle konkreettisia vinkkejä.

Elämä pelissä -paneelikeskustelu (Assembly Winter 2021)

Pelaamisessa valttia on henkinen kantti. Millisekuntien aikana on tehtävä juuri oikeat valinnat, ja pienet väärät liikkeet saattavat olla kohtalokkaita. Miten sitten voi välttää virheitä, tunnistaa oma taitotaso ja sitä kautta kehittyä paremmaksi pelaajaksi? Keskustelussa avataan näitä sekä pelaajien hyvinvointiin ja pelaamisen tasapainoon keskittyviä aiheita yhdessä Eemeli ”Woomera” Ikosen, Mikael ”Sotsi” Reenpään, Otto ”defcon” Takalan ja Tuomas ”SADDYX” Louhimaan kanssa. Keskustelun juontaa Karoliina Tuominen.

Pysy perillä eduistasi

Tuoreimmat kiinnostavat etuhinnat eivät jää huomaamatta, kun tilaat uutiskirjeen.

Pysy perillä eduistasi

Tuoreimmat kiinnostavat etuhinnat eivät jää huomaamatta, kun tilaat uutiskirjeen.