Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Liigan otteluohjelma 2019–2020

Viime kaudella Liigassa tehtiin 2689 maalia – kuinka monta maalia tehdään tällä kaudella?
Liiga Liigalive 360 studiolähetykset

Juontajat

Liiga-lähetyksiä juontavat juontaja-toimittaja-kirjailija Tuomas Nyholm ja radion puolelta paremmin tuttu juontaja-toimittaja Suvi Puukangas.

Pääselostajat

  • Jani Alkio
  • Sebastian Waheeb
  • Oskari Saari
  • Olli Eronen

Valitse itsellesi sopivin paketti

Joukkuepassi
Valitsemasi joukkueen kaikki pelit, niin kotona kuin vieraissa. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Joukkuepassi
Liigapassi
Saatavilla myös UHD
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Maksat vain pelikuukausilta.
Liigapassi
Liigapassi + HBO Nordic
Nappaa Chernobyl, Vikings, Game of Thrones ja muut HBO Nordicin laatusarjat Liigan kylkeen edullisella yhdistelmäpassilla.
Liigapassi + HBO Nordic
Liigapassi + Viasat Jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liigapassi + Viasat Jääkiekko

   

Ari Vallin Show

Vanha Mestari on elämänsä vedossa ja saattelee katsojat paikkoihin, joihin vain harvat ja valitut pääsevät. Näe pelaajat ja muut lätkäammattilaiset aivan uudessa valossa.

Liigalive 360

Koko illan suora studiolähetys annostelee lätkäviihteen ystäville hopeatarjottimella Liiga-kierroksen parhaat palat eri paikkakunnilta ja värikkäimmät keskustelut.

Titta på ylähylly

Uusi lätkäohjelma viihdyttää ja ehkä joskus vähän kiihdyttääkin – mutta tekee senkin hyvällä fiiliksellä ja nostamalla Liigan väriläiskät, velikullat ja ilmiöt tiskiin. 

Red Bull läpimurto

Joka keskiviikko 11.9. alkaen uusi n. 15 minuutin jakso, jossa seurataan kulissien takana 5–7 nuoren Liiga-pelaajan esiinmarssia parrasvaloihin.

Lounaskahvit suvin kanssa

Suvi Puukankaan keskusteluohjelma, jossa vieraana aina yksi mielenkiintoinen pelaajapersoona ja käsittelyssä jääkiekon ulkopuolinen elämä. 

Liigalive 360: Kausiennakko

Ti 10.9. klo 18–20 suora studiolähetys, jossa Tuomas Nyholmin ja asiantuntijoiden johdolla käydään alkavan kauden voimasuhteet, kokoonpanot ja kuumimmat tähdet läpi – seura seuralta.

Jääkiekkokausi 2019–2020

Jääkiekkokausi 2019–2020