Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Joka ilta uutta katsottavaa Liigasta

Kiekkoviikon ohjelma ei jätä ketään kylmäksi. Katso kiekkoviikon ohjelma, ketkä juontavat ja toimivat asiantuntijoina.

Kiekkoviikon ohjelma kaudella 2018–2019

Kaikki ohjelmat ovat myös jälkikäteen katsottavissa ohjelmakirjastosta 13 kk ajan.

Ari Vallin Show

Vanha Mestari on elämänsä vedossa ja saattelee katsojat paikkoihin, joihin vain harvat ja valitut pääsevät. Näe pelaajat ja muut lätkäammattilaiset aivan uudessa valossa. Kaikki ensimmäisen tuotantokauden 10 jaksoa katsottavissa Telia TV:ssä, Youtubessa (Telia Liiga) ja Liigavahti-sovelluksessa.

Ohjelma jatkuu syksyllä 2019.

Liigalive 360°

Koko illan liveohjelma uudella studiokonseptilla. Ohjelma tarjoaa parhaita paloja päivän peleistä ja studiossa keskustellaan kuumimmista puheenaiheista.

Liigailta

Kellonaika vaihtelee. Osa Liigalive 360° -lähetystä
 
Liigailta perkaa keskiviikkokierroksen kuumimmat puheenaiheet ja tulokset heti tuoreeltaan pelipäivän myöhäisillassa.

Red Bull Läpimurto

Dokumenttisarjassa seurataan Liigan nuorten huippulupausten esiinmarssia. Sarjan tähtinä Kaapo Kakko (TPS), Rasmus Kupari (Kärpät), Anttoni Honka (JYP) ja Mikko Kokkonen (Jukurit).

Pääselostajat

Jani Alkio & Ari Vallin

Sebastian Waheeb

Oskari Saari

Olli Eronen

Selostajaketjuun kuuluvat myös Velja Engström, Arttu Hämäläinen, Juho Kokko, Juhopekka Pietilä, Tuomo Reponen, Toni Saukkola ja Aleksis Ärje.

Juontajat ja asiantuntijat

Liiga-lähetyksiä juontavat juontaja-toimittaja-kirjailija Tuomas Nyholm, urheilu-uutisten ankkurina ja eri tv-ohjelmien juontajana tutuksi tullut Hanna-Riikka Kaski sekä radion puolelta paremmin tuttu juontaja-toimittaja Suvi Puukangas. Asiantuntijoina toimivat:

Uutta kaudella 2018-2019