Uutisia ja kulttuurielämyksiä

Telia Playsta näet tuoreimmat kansainväliset uutiset sekä ajankohtaisohjelmia, kulttuuria ja musiikkia.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Uutiset ja kulttuuri

121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, Valioliiga, NHL, jääkiekon MM-kisat ja golfia. Lisäksi huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
507-europe
Europe
Ruotsalaisia kanavia sekä Saksan, Ranskan ja Espanjan yleisradioyhtiöiden kanavia. Lisäksi englanninkielisiä uutisia arabimaista, Euronews sekä BBC-uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä.

Tuoreimmat uutiset maailmalta

Kanavapaketeistamme löytyvät kansainväliset uutiskanavat, kuten CNN ja BBC, näyttävät tuoreimmat uutiset sekä muut ajankohtaiset katsaukset ulkomailta ympäri vuorokauden. Kansainvälistä uutistarjontaa ja ajankohtaisohjelmia löydät myös Al Jazeera- ja Euronews -kanavilta, jotka välittävät nopeasti kotiisi uutiset ja maailman tapahtumat. Molemmat kanavat löydät Europe-kanavaketista, joka sisältää myös paljon kanavia Ruotsista ja muualta Euroopasta.

Nauti kulttuurielämyksistä

Telia Play -palvelun kanavapakettien kanavat tarjoavat myös paljon kansainvälisiä kulttuuriohjelmia. Europe-kanavapaketista löytyy esimerkiksi maailman suurin ranskankielinen televisiokanava TV5MONDE ja saksankielinen Das Erste, jotka näyttävät ohjelmistossaan monipuolisesti kulttuuria, viihdettä, dokumentteja, musiikkiohjelmia ja uutisia. Paketissa on mukana myös suosituimmat Ruotsin kanavat, kuten SVT1 ja SVT2, TV4 sekä Kunskapskanalen.