Huomasitko jo Black Friday -tarjoukset? Päivitä TV-ruutusi ajan tasalle ja hyödynnä pikkasen paremmat tarjoushinnat.
Lue lisää

CHL – Euroopan parasta jääkiekkoa

C More välittää kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut sekä kattavasti myös muita CHL-liigan pelejä. Katso CHL-pelit TV:stä C Moren urheilukanavilta tai suoratoistopalvelusta.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: CHL

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga, La Liga, NFL ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
282-c-more-sport
C More Sport
Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, CHL, NFL ja paljon muuta urheilua sekä C Moren leffat ja sarjat.
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga, CHL, NFL ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
348-telia-liigapassi---c-more-sport
Telia Liigapassi + C More Sport
Kaikki Liiga-pelit ja paljon muuta urheilua, kuten jalkapallon Mestarien liiga, rallin MM-sarja, CHL ja NFL, sekä C Moren leffat ja sarjat.
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja, MM-kiekko, CHL ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.

CHL ja muu liveurheilu C Morella

Jääkiekon Mestarien liiga, eli CHL, kokoaa yhteen eurooppalaiset jääkiekkoseurat taistelemaan mestaruudesta. CHL-liigassa on mukana neljä suomalaisjoukkuetta. Voit katsoa CHL-otteluita C More Sport- tai C More Total -kanavapaketin kautta Telia TV:stä. Vaihtoehtoisesti voit tilata C More Total+ -tuotteen C More -suoratoistopalveluun, ja näet samalla paketilla myös kaikki Liiga-ottelut. CHL-pelien lisäksi C Moren urheilutarjontaan sisältyy mm. La Liga-, Serie A- ja Mestarien liiga -ottelut, MM-jääkiekko, Mestis-pelit, Sveitsin liiga, NFL sekä MM-ralli. C More -kanavien päivittäiset ohjelmatiedot löydät TV-ohjelmaoppaasta.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua sekä monipuolisesti viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihin. Löydät valikoimastamme kanavapaketit ja suoratoistopalvelut kuten Surf, SkyShowtime, HBO Max, Discovery, V premium, V film sekä V sport golf. Valitse oma suosikkisi kanavapakettien joukosta, ja valmistaudu viihtymään!