Kesäale on nyt täällä! Katso huipputarjoukset ja päivitä TV-ruutusi sekä muut laitteet ajan tasalle.
Lue lisää

Boomerang

Boomerang-kanavan ohjelmistosta löydät esimerkiksi nämä lasten ja nuorten suosikkipiirretyt: Scooby-Doo, Looney Toons, Tom and Jerry, Kiviset ja Soraset.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Boomerang

488-c-more---v-film
C More + V film
Kaikki C Moren ja V filmin viihdetarjonta: leffoja, sarjoja ja dokkareita, C More -alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
Etuhinta
121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, NHL ja Valioliiga, sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga ja huikea määrä muuta huippu-urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
351-telia-liigapassi---v-premium
Telia Liigapassi + V premium
Kaikki Liiga-pelit sekä V sport -kanavien koko urheilutarjooma ja huikea määrä elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
26-lasten-paketti
Lasten paketti
Kaikki lasten suosikkiohjelmat yhdessä paketissa!
241-mix-m
Mix M
Valitse vapaasti 10 kanavaa yli 60 kanavan joukosta.

Boomerang ja muut suositut lastenkanavat

Boomerang-kanava on suunnattu lapsille, nuorille ja muille piirrossarjojen ystäville. Ohjelmistoon sisältyy niin vanhoja kuin uudempia suosittuja piirrettyjä maailmalta. Kanavalla esitetään englanninkielisiä ohjelmia ympäri vuorokauden. Boomerang-kanavalla nähdään Tom & Jerry, Looney Tunesin hahmot, Scooby-Doo, Kiviset ja Soraset ja monet muut tutut piirroshahmot. Tarkemmat tiedot Boomerang-ohjelmista ja lähetysajoista löydät TV-ohjelmat-sivulta. 

Telia TV:n valikoimissa olevista kanavapaketeista löydät lisää lapsille suunnattuja kanavia, kuten Cartoon Network, Disney Channel ja C More Juniori. Lisäksi HBO- ja Paramount+-suoratoistopalvelut tarjoavat paljon sarjoja ja elokuvia myös lapsille suomeksi puhuttuina tai tekstitettyinä.