Telia TV on jatkossa Telia Play! Lue lisää

Boomerang

Boomerang-kanavan ohjelmistosta löydät esimerkiksi nämä lasten ja nuorten suosikkipiirretyt: Scooby-Doo, Looney Toons, Tom and Jerry, Kiviset ja Soraset.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Boomerang

488-c-more---v-film
C More + V film
Kaikki C Moren ja V filmin viihdetarjonta: leffoja, sarjoja ja dokkareita, C More -alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
Etuhinta
121-v-film
V film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
Etuhinta
123-v-premium
V premium
Valtavasti urheilua, kuten Formula 1®, NHL, Valioliiga ja talviurheilu, sekä huippuviihdettä elokuvien, dokumenttien ja lastenkanavien parissa.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
26-lasten-paketti
Lasten paketti
Kaikki lasten suosikkiohjelmat yhdessä paketissa!

Boomerang ja muut suositut lastenkanavat

Boomerang-kanava on suunnattu lapsille, nuorille ja muille piirrossarjojen ystäville. Ohjelmistoon sisältyy niin vanhoja kuin uudempia suosittuja piirrettyjä maailmalta. Kanavalla esitetään englanninkielisiä ohjelmia ympäri vuorokauden. Boomerang-kanavalla nähdään Tom & Jerry, Looney Tunesin hahmot, Scooby-Doo, Kiviset ja Soraset ja monet muut tutut piirroshahmot. Tarkemmat tiedot Boomerang-ohjelmista ja lähetysajoista löydät TV-ohjelmat-sivulta. 

Telia TV:n valikoimissa olevista kanavapaketeista löydät lisää lapsille suunnattuja kanavia, kuten Cartoon Network, Disney Channel ja C More Juniori. Lisäksi HBO- ja SkyShowtime-suoratoistopalvelut tarjoavat paljon sarjoja ja elokuvia myös lapsille suomeksi puhuttuina tai tekstitettyinä.