Sony Xperia -puhelimet

Sony Xperia -puhelimissa on Sonyn 4K-televisioista tuttu upea kuvanlaatu, huippuluokan kamerat sekä ensiluokkainen äänentoisto. Tutustu Sony Xperia -puhelimiin ja tilaa omasi.

kuvitus kuva aiheesta Sony Xperia -puhelimet

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
5G

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä.

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Sony Xperia -puhelimet Telialta

Sony on tunnettu Sony-televisioiden huippuluokan kuvanlaadusta, ammattitason kameroista sekä Sony-kaiuttimien loistavasta äänentoistosta – Sony Xperia -puhelimet eivät poikkea tästä. Sony-puhelimet on varustettu Sonyn 4K-televisioista tutusta upealla kuvanlaadulla sekä ammattilasitason kameroilla ja huippuluokan äänentoistolla. Sony on siirtänyt niin Bravia-televisioistaan tutun näyttötekniikan kuin kameroistaan tutun kennotekniikan Xperia-puhelimiinsa, minkä ansiosta nautit Sony-puhelimella kirkkaasta ja terävästä kuvasta sekä tarkoista kuvista ja videoista, joihin tallennat kaikki tärkeät hetkesi.

Valikoimastamme löydät OLED-näytöillä ja 48 megapikselin pääkameroilla varustetut Sony Xperia 1 V, Sony Xperia 5 V ja Sony Xperia 10 V 5G -puhelimet, joilla otat tarkkoja kuvia myös hämärässä ja nautit suosikki viihteestäsi kirkkaalta ja terävältä näytöltä.

Kun uusi Sony-puhelin on hankittu, päivitä samalla puhelinliittymäsi ajan tasalle. Liittymät sekä prepaid-liittymät löydät liittymät-osiostamme. Löydät mieltä myös kiinteän laajakaistan kotiin sekä näppärät mobiililaajakaistat.

Muut huippuluokan Sony-laitteet

Sony-laitteiden valikoimastamme löydät Sony-televisiot, joiden joukosta löydät muun muassa OLED-näyttötekniikalla varustetut Sony Bravia OLED -televisiot. Täydennä television katselukokemusta ja luo elokuvateatterimainen tunnelma Sony soundbar -kaiuttimella.

PlayStation 4 -konsoli tarjoaa ruudun täydeltä viihdettä ja PlayStation 5 -konsolilla viet pelaamisen uudelle tasolle. Täydennä PlayStation-pelaamista DualSense-ohjaimella sekä PlayStation VR2 -paketilla.

Sony-kuulokkeilla ja Sony-kaiuttimilla nautit kirkkaasta äänestä ja jykevistä bassoista.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin