Puhelintarjoukset

Etsitkö parhaita puhelintarjouksia edullisilla hinnoilla? Tutustu laajaan tarjousvalikoimaamme, josta löydät edullisia tarjouspuhelimia kaikilta suosikkivalmistajilta, kuten Samsung Galaxy, iPhone, OnePlus ja Motorola. Edulliset ale-puhelimet tarjoilevat huippuominaisuuksia hyvällä hinta-laatusuhteella. Hyödynnä ainutlaatuiset puhelintarjoukset ja tilaa omasi nyt – toimitus jopa huomiseksi! Liittymäasiakkaanamme saat nyt puhelimiin kolmen vuoden takuun.

kuvitus kuva aiheesta Puhelintarjoukset

22 tuotetta

search
Näytetään 22/22
Puhelinliittymät

Liittymä uuteen puhelimeen

Meiltä löydät liittymät niin puhe- ja viestipaketeilla kuin käytön mukaan laskutettavinakin.

Tutustu liittymiin
half-sim-huippudiili-crosslink
Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään.

Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Edulliset tarjouspuhelimet huippuhintaan

Etsitkö uutta puhelinta, jota ei ole hinnalla pilattu? Tarjouspuhelinten valikoima kattaa kaikki suosikkivalmistajat, kuten Applen, Samsungin, OnePlussan ja Motorolan. Miltä kuulostaisi edullinen iphone tarjoushintaan? Tai Samsungin tarjouspuhelin, joka pitää sisällään kaikki huippuominaisuudet? Löydät meiltä parhaat puhelintarjoukset – peruspuhelimista lippulaivamalleihin.

Verkkokauppamme tarjoaa älypuhelimet huippumerkeiltä hyvällä hinta-laatusuhteella. Saat uuden edullisen puhelimen kotiisi nopealla toimituksella – jopa huomiseksi. Tarjoamme jopa 36 kk korottoman ja kuluttoman maksuajan, minkä lisäksi liittymäasiakkaanamme saat uuteen puhelimeen huiman kolmen vuoden takuun. Ole valppaana ja pidä silmällä puhelintarjouksiamme. Valikoimaan lisätään jatkuvasti uusia ale-puhelimia, joten löydät joukosta varmasti suosikkisi!

Tutustu myös koko valikoimamme puhelinkattaukseen. On suosikkisi sitten iPhone, Samsung Galaxy, OnePlus, Motorola tai Sony Xperia, löytyy valintasi varmasti meiltä. Puhelintarjouksien lisäksi voit kurkata valikoimamme muut aletuotteet. Katso esimerkiksi älykellotarjoukset, tablettitarjoukset ja muut laitetarjoukset. Liittymäasiakkaanamme olet oikeutettu myös asiakasetuhintaisiin laitteisiimme.

Uuden puhelimen rinnalle sopii uusi, päivitetty edullinen liittymä. Katso henkilökohtainen huippudiilimme liittymästä sinulle, ja saat päivitettyä liittymäsi uuteen.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin