Taittuvanäyttöiset puhelimet

Taittuvanäyttöinen puhelin tarjoaa suuremman näyttöalan ansiosta enemmän hyötyä soveltuvuuteen ja käytettävyyteen viihdekäytössä kuin muut puhelinmallit. Valikoimastamme löydät taittuvat puhelimet niin suosikki sisältösi katsomiseen, pelaamiseen kuin puhelimella työskentelyyn.

kuvitus kuva aiheesta Taittuvanäyttöiset puhelimet

Asiakasetu

3 vuoden takuu

Liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimille, tableteille, 4G-älykelloille ja 4G/5G-tietokoneille.

Lue lisää
Telia-asiakasetusydan-RED-RGB
Puhelinliittymät

Liittymä uuteen puhelimeen

Meiltä löydät liittymät niin puhe- ja viestipaketeilla kuin käytön mukaan laskutettavinakin.

Tutustu liittymiin
half-sim-huippudiili-crosslink
Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
5G

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä.

Puhelin tai tabletti käyttöön helposti
Helppi

Puhelin tai tabletti käyttöön helposti

Uuden puhelimen tai tabletin käyttöönotto sujuu paljon rennommin, kun annat Helpin hoitaa sen puolestasi. Käyttövalmis laite jättää sinun tehtäväksesi nauttia uudesta hankinnastasi ja keskittyä asennusten sijasta sinulle tärkeisiin asioihin.

Monikäyttöiset taittuvanäyttöiset puhelimet

Taittuvanäyttöinen puhelin on älypuhelin, joka on nimensä mukaisesti varustettu näytöllä, joka voidaan taittaa. Taitettettuina taittuvanäyttöiset puhelimet ovat kompakteja ja helposti mukana kuljetettavia. Avattuina ne tarjoavat suuremman näytön kuin perinteiset älypuhelimet.

Taittuvat puhelimet ovat monikäyttöisiä. Voit käyttää niitä sekä puhelimena että tablettina. Tämän ansiosta ne soveltuvat monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Suuremmasta näyttötilasta on iloa, kun esimerkiksi katsot suosikki sisältöäsi tai pelaat. Suurempi näyttö mahdollistaa myös tehokkaamman moniajon ja multitaskingin. Voit esimerkiksi jakaa näytön kahteen osaan ja käyttää kahta sovellusta samanaikaisesti. Tai laita puhelin näyttö taitettuna pöydälle seisomaan ja kuvaa itseäsi ja ota selfieitä vapaamin ilman, että joutuisit pitämään puhelinta koko ajan kädessäsi.

Taittuvat puhelimet tarjoavat mahdollisuuksia uudenlaiseen muotoiluun ja houkuttelevatkin heitä, jotka etsivät jotain erilaista perinteisen puhelimen sijaan.

Valikoimastamme löydät taitettavat puhelimet käyttöön kuin käyttöön. Samsung on valmistanut jo useamman vuoden ajan taittuvanäyttöisiä puhelimia. Tutustu siis Samsungin taittuviin puhelimiin, Galaxy Z -sarjan malleihin Galaxy Z Fold5 ja Galaxy Z Flip5. Tutustu myös tyylikkäisiin ja päteviin Motorola Ratzr 40 5G sekä Motorola Razr 40 Ultra 5G -puhelimiin. Taittuva näyttöisten puhelinten valikoimastamme löydät myös OnePlussan ensimmäisen taittuvanäyttöisen puhelimen, OnePlus Open 5G.

Liittymäasiakkaanamme saat lisäksi myös taitettaviin puhelimiin kolmen vuoden takuun.

Älypuhelimet kaikkiin tarpeisiin

Meiltä löydät puhelimet jokaiseen tarpeeseen, aina uutuuksista kestosuosikkeihin. Olipa valintasi iPhone, Honor, OnePlus, Motorola tai Samsung Galaxy, löydät varmasti suosikkisi meiltä. Valikoimasta löydät niin kompaktit peruspuhelimet kuin viimeisimmät älypuhelimet hulppeilla näytöillä.

Kun puhelinasiat ovat kunnossa, on aika päivittää puhelinliittymä. Liittymän voit valita käyttösi mukaan. Olitpa aktiivisurffaaja tai netin satunnaiskäyttäjä, löydät meiltä täydellisen liittymän. Tutustu myös prepaid-liittymiimme, ja katso myös ensiliittymiämme, jos tarvitset liittymän lapselle.

Rajaton-liittymissämme netinkäyttö on rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa, eikä sinun tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi. Lue lisää netin käytöstä ulkomailla verkkosivuiltamme.

Uusi puhelin kaikilla lisukkeilla

Ilo uudesta puhelimesta voi olla lyhytkestoinen, mikäli suojaamaton puhelin lipeää otteesta. Muista siis suojata uusi puhelimesi hyvin kolhuilta ja odottamattomilta yllätyksiltä. Meiltä löydät suojakuoret ja -lasit puhelimeesi. Uusimpien puhelimien mukana ei toimiteta laturia, joten nappaa tarvittaessa ostoskoriisi mukaan myös puhelimen laturi.

Uuden puhelimen kaveriksi kannattaa myös hankkia laadukkaat kuulokkeet, jolloin musiikin kuuntelu kuulostaa entistä paremmalta. Löydät valikoimastamme esimerkiksi langattomat kuulokkeet sekä vastamelukuulokkeet monilta eri merkeiltä. Eri älypuhelimille sopivien latureiden lisäksi löydät verkkokaupastamme mukana näppärästi kulkevat varavirtalähteet puhelimille.

Sähköpotkulaudalla huristelet työ- ja vapaa-ajan matkat kätevästi ja hauskasti. Robotti-imuri puolestaan siivoaa pölyt ja roskat puolestasi helpottaen siivousta.

Lisäksi tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin