Samsung Galaxy S10 -sarja

Katso valikoimamme Samsung Galaxy S10 -puhelimet. Osta suosikkisi omaksi ja nauti laadukkaasta näytöstä, tarkasta kamerasta ja muista huippuälykkäistä ominaisuuksista.

kuvitus kuva aiheesta Samsung Galaxy S10 -sarja

Oho! Yhtään listattavaa tuotetta ei löytynyt.

Olisikohan tämän hetkisissä tarjouksissamme jotain sinua kiinnostavaa?

Samsung Galaxy S10 -puhelimet

Samsung Galaxy S10 -sarjan puhelimissa yhdistyvät vallankumouksellinen näyttö, huippulaadukas kamera, älykäs virransäästö sekä pelaamiseenkin soveltuva suoritusteho – eli aikalailla kaikki, mitä puhelimelta voi toivoa. Samsung Galaxy S10 -mallistoon kuuluvat Samsung Galaxy S10 sekä Samsung Galaxy S10+ joka on edeltäjäänsä kevyempi ja ohuempi.

Samsung Galaxy S10 -sarjan puhelinten Infinity-O-näyttö kattaa lähes koko puhelimen etuosan tarjoten upean katseluelämyksen. Infinity-O-näyttö mukautuu ympärilläsi olevaan valaistukseen sekä optimoi värisävyt sisällön mukaan. Pääset siis nauttimaan entistäkin todentuntuisemmasta kuvasta. Samsung Galaxy S10 on myös innokkaan valokuvaajan unelma. Huippulaadukkaan kameratekniikan avulla onnistut useammin, sillä näillä kameroilla saat napsittua upeita kuvia, jotka olisivat ennen onnistuneet vain järjestelmäkameralla.

Tutustu myös kevään 2021 uusiin Samsung Galaxy S21 -lippulaivamalleihin. Esimerkiksi mallit Samsung Galaxy S21+ ja Samsung Galaxy S21 Ultra vaikuttavat ominaisuuksillaan.

Samsung Galaxy S10 -mallille kaveriksi

Pidä uudesta Samsung S10 -puhelimestasi huolta, ja suojaa se arkisilta kommelluksilta puhelimen suojakuorellaTurvapaketin avulla taas suojaat puhelimen kautta kulkevaa tietoa, jotta virukset ja vakoiluohjelmat eivät pääse siihen käsiksi. Varavirtalähde on kätevä kaveri, jos virta uhkaa loppua kesken päivän rientojen.

Samsung S10 -puhelimen kumppaniksi sopivat hyvin laadukkaat kuulokkeet, kuten esimerkiksi Samsung Galaxy Buds Pro -nappikuulokkeet tai Samsung Galaxy Buds2 Pro -kuulokkeet. Voit myös täydentää puhelimenkäyttökokemustasi hankkimalla uuden puhelimesi kanssa yhteensopivan älykellon. Löydät meiltä kattavan valikoiman Samsung Galaxy Watch -älykelloja, kuten Samsung Galaxy Watch5 ja Samsung Galaxy Watch5 Pro -älykellot.

Tutustu myös muihin Samsung Galaxy -puhelimiimme. Löydät valikoimastamme esimerkiksi Samsung Galaxy S20Samsung Galaxy Note10 sekä Samsung Galaxy A -sarjat, sekä kaikki muut halutuimmat Samsung-uutuudet, kuten esimerkiksi Samsung Galaxy Flip4 ja Galaxy Fold4 -mallit.

Kun uusi Samsung Galaxy S10 -puhelin on valittu, olisiko aika päivittää myös puhelinliittymä ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat puhelinliittymät, näppärät prepaiditmobiililaajakaistan mökille sekä luotettavan laajakaistan kotiin.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin