Uusimmat blogit

Miksi valokuitu tekee kodille hyvää?

1 min

Moni on varmasti kuullut valokuidusta ja sen erinomaisuudesta, mutta miksi valita valokuitu, kun mobiilit yhteydet kehittyvät yhä nopeammiksi? Valoitamme seuraavassa hiukan valokuidun ominaisuuksia ja hyötyjä. Jospa sinäkin löydät kuidusta uuden ystävän.

Kuidulla salamannopeasti

Valokuituyhteys on tiedonsiirtokyvyltään ylivoimainen ja päihittää nopeudessaan selvästi kuparikaapelin ja langattomat yhteydet. Parhaimmillaan kaikki maailman tietoliikenne mahtuisi kulkemaan yhdessä ainoassa valokuidussa.

Unohda pätkiminen

Kyllästyttääkö ainainen pätkiminen striimatessasi suosikkisarjaasi? Valokuitu tarjoaa häiriötöntä toimintavarmuutta. Yhteyden laatuun ei vaikuta esimerkiksi yhtäaikaisten käyttäjien määrä, sääolosuhteet tai etäisyys.

Erityisesti yhtäaikaisesti käytetyt laitteet aiheuttavat useimmiten yhteyden pätkimistä. Valokuidun kanssa vastaavaa ongelmaa ei ole. Jos kodissasi on useita internetiin kytkettyjä laitteita tai jos striimaat paljon, niin on valokuitu ehdottomasti paras ratkaisu.

Kaiken takana on kuitu

Langattomat yhteydet on tarkoitettu käytettäväksi liikkeellä ollessa, kotiisi kuitu on paras ratkaisu. Valokuitu on kaiken tietoliikenteen takana, myös langattoman verkon. Tulevaisuuden 5G-verkkoakaan ei voitaisi kehitellä ilman kuitua. Valokuitu on nyt ja tulevaisuudessa paras ratkaisu kodillesi.

Saatko valokuidun kotiisi?

Katso täältä
Lisää samasta aiheesta

Lisää samalta aihealueelta

Valokuitu
Edellinen artikkeli
Talkoohenkeä ja vastuullisia investointeja – Blomqvistin perhe ei enää pärjäisi ilman valokuitua
Pätkivät nettiyhteydet vaihtuivat toimiviin, kun Telia rakensi Blomqvistien naapurustoon Lempäälään ...