Telia Smart Family

Helpota koko perheen yhteistä arkea ja viesti lähimmäistesi kanssa kätevästi yhdellä sovelluksella. Lataa ilmainen sovellus nyt!

Sujuvampi yhteinen arki

Telia Smart Family on perheiden perheille luoma palvelu, jonka avulla teet koko perheen arjesta helpompaa ja huolettomampaa. Me tiedämme, että pienillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus, ja siksi olemme tehneet yhdessä erilaisten perheiden kanssa uuden sovelluksen, jonka tarkoituksena on tehdä elämästä mahdollisimman sujuvaa – ja samalla hauskempaa.

Lataa sovellus App Storesta tai Google Playsta ja ota ensimmäinen askel kohti vaivattomampaa jokapäiväistä elämää. Tervetuloa Telia Smart Familyyn!

Button text

 

Tästä Telia Smart Familyssä on kyse

Älykotituotteet Telian verkkokaupasta

Asiakkaiden kommentteja

AUTA MEITÄ KEHITTYMÄÄN

Haluamme lisätä sovellukseen yhä parempia ominaisuuksia. Myös sinä voit ehdottaa, miten Telia Smart Familystä tulisi vieläkin parempi.

Usein kysyttyä Telia Smart Familystä

Mikä on Telia Smart Family?

Telia Smart Family -sovelluksen avulla näet, kun läheisesi saapuvat tai lähtevät kodista. Lisäksi sovellus tarjoaa luontevan paikan perheen viestinnälle – se on kuin perheen oma viestiseinä.

Lisätietoja löydät Telia Smart Familyn palvelukuvauksesta.

Mitä Telia Smart Familyn käyttö maksaa?

Telia Smart Family ei maksa mitään, vaan se on kaikille ilmainen sovellus.

Miten Telia Smart Family otetaan käyttöön?

Sovelluksen käyttöönotossa on vain muutama vaihe. Kun olet ladannut ilmaisen Telia Smart Family -sovelluksen App Storesta tai Google Playsta, rekisteröidy sovelluksen käyttäjäksi puhelinnumerollasi. Rekisteröitymisen jälkeen voit kutsua muut perheenjäsenesi sovelluksen käyttäjiksi ja lisätä kotisi sijainnin.

Kuka näkee perheen seinälle lähetetyt viestit?

Vain perheenjäsenet ja muut sovelluksen perheeseen lisätyt jäsenet näkevät, mitä viestejä, kommentteja ja reaktioita on lähetetty seinälle.

Lisätietoja löydät Telia Smart Familyn tietosuojaselosteesta.

Ovatko viestit ja viestiliikenne salattuja?

Kyllä, kaikki viestit ja viestiliikenne on salattu.

Lisätietoja löydät Telia Smart Familyn tietosuojaselosteesta.

Mitkä puhelimet sopivat sovelluksen käyttöön?

Telia Smart Family toimii puhelimissa, joissa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä. Android-puhelimissa sovelluksen käyttöön tarvitset 5.0- tai sitä uudemman käyttöjärjestelmäversion.

Voinko lähettää viestejä yksittäisille perheenjäsenille?

Tällä hetkellä kuvia ja viestejä on mahdollista lähettää vain koko perheelle, mutta kehitämme sovellusta jatkuvasti ja pyrimme luomaan toiminnon, jonka avulla viestejä voi lähettää myös yksittäisille jäsenille. Kerromme, kun toiminto on valmis.

Voinko poistaa lähetettyjä viestejä?

Kyllä, voit halutessasi poistaa lähettämäsi viestit ja kommentit. Pääkäyttäjät voivat myös poistaa muiden jäsenten viestejä ja kommentteja.

Mihin puhelimen sijaintitietoa käytetään?

Sovelluksessa voi asettaa kodille GPS-sijainnin. Kun käyttäjä hänen päätelaitteestaan saatavan GPS-sijainnin mukaan saapuu tähän sijaintiin tai poistuu tästä sijainnista, sovellus ilmoittaa tästä perheeseen liitetyille muille käyttäjille. Ainoastaan perheeseen lisätyt jäsenet näkevät, ketkä perheessä ovat kotona tai poissa kotoa. Muuta tietoa käyttäjän sijainnista ei jaeta tai käsitellä.

Lisätietoja löydät Telia Smart Familyn tietosuojaselosteesta.

Mikä on Telia Smart Hub?

Telia Smart Hub on laite, joka on tulossa osaksi Telia Smart Family -sovellusta. Smart Hubin avulla pystyt ohjaamaan ja hallitsemaan mm. IKEAn ja Osramin älyvaloja, Osramin älypistokkeita ja valikoituja älylukkoja.