Telia Lahjakortti

Mikä valinnanvapaus! Etsitkö lahjaa, muttet tiedä mitä ostaisit? Lahjakortti on vastaus lahjapulmaan.
Vapaus valita lahja laajasta valikoimasta
Käy Telia Kaupassa
Voimassa yhden vuoden ostosta

Lisätietoa lahjakortista

Telian lahjakortilla voit vapaasti ostaa laitteita ja lisätarvikkeita Telia Kaupasta. 

Lahjakortti on voimassa 12 kk sen toimituksesta alkaen. Sen voi käyttää useammassa osassa ja saman tuotteen maksamiseen voi käyttää useamman lahjakortin. Jos palautat lahjakortilla ostamasi tuotteen, palautamme käytetyn arvon takaisin lahjakortille uutta ostosta varten – helppoa ja turvallista!

Toistaiseksi lahjakortit ovat ostettavissa ja käytettävissä vain Telia Kaupoissa. Telia Kaupasta ostettuna lahjakortti tulostuu kuitille. Säilytä saamasi tunniste huolellisesti.

Lahjakortilla maksaminen ei ole toistaiseksi mahdollista Telian verkkokaupassa verkkokaupan muutoksien vuoksi. Voit hyödyntää lahjakorttia ostoksiin kaikissa Telia Kaupoissa ympäri Suomen. Tarkista lähin Telia Kauppasi kauppahausta.

Useiten kysyttyä Telia Lahjakortista

Mitä voin ostaa lahjakortilla?

Lahjakortilla voit maksaa kaikkia Telia Kaupan ja Telian verkkokaupan valikoimaan kuuluvia laitteita ja lisätarvikkeita. Jos haluat tilata ja maksaa lahjakortilla verkkokaupan valikoimaan kuuluvia tuotteita, sinun tulee tehdä tilaus Telia Kaupassa. Telia Kaupassa voit myös maksaa lahjakortilla Telia Prepaid -aloituspakkauksen. 

Voinko maksaa lahjakortilla puhelinlaskuni?

Lahjakortti on tarkoitettu vain laitteiden ja lisätarvikkeiden maksamiseen. Sillä ei voi maksaa kuukausimaksullisia tuotteita.

Voinko maksaa loput ostoksestani Telia Rahoituksella?

Kyllä voit! Telia Lahjakortilla maksettaessa voit maksaa loppusumman rahoituksella, kortilla tai käteisellä. 

Minulla on alennuskoodi Telia Kauppaan. Voinko käyttää sitä ja lahjakorttia samaan aikaan?

Kyllä voit! Vähennämme ensin alennuksen tuotteen hinnasta ja loppuosan maksamiseen voit käyttää lahjakorttia, sekä tarvittaessa muuta maksuvälinettä.

En ollutkaan tyytyväinen lahjakortilla maksamaani ostokseen. Menetänkö lahjakorttini arvon, jos palautan ostoksen?

Et menetä. Hyvitämme lahjakortille takaisin siltä veloitetun summan, jonka jälkeen voit käyttää lahjakortin uusiin ostoksiin.

Löydä lähin Telia Kauppa

Löydä lähin Telia Kauppa