Uusimmat blogit

Netti muuttokuormassa

2 min

Koti tuntuu kodilta, kun saat tavarat paikoilleen ja nettisi toimii. Nappaa tästä ohjeet netin sujuvaan muuttoon.

Lue vinkit, miten netti muuttaa mukanasi uuteen kotiin. Lue vinkit, miten netti muuttaa mukanasi uuteen kotiin.

Tee siirtosi hyvissä ajoin

Netin siirto uuteen kotiin ei ole ensimmäisenä mielessä, kun pitää muistaa tärkeämpiäkin asioita, kuten tehdä muuttoilmoitus, uusia sähkösopimus ja päivittää kotivakuutus. Ehkä huomaat unohtaneesi kodin netin, kun ensimmäiset päivät uudessa asunnossa vietät jakaen puhelimestasi nettiyhteyden.

Uusi koti, uusi netti

Netin siirtoon olisi hyvä varata aikaa pari viikkoa ennen h-hetkeä, jotta yhteytesi saadaan toimimaan saumattomasti muuton aikana. Nopeimmin tarkistat uuden kotisi netin hinnan ja teet tilauksen verkkokaupassamme.

Katso laajakaistan hinta

Asiakaspalvelijamme kertovat myös uuteen kotiisi saatavilla olevat laajakaistavaihtoehdot. Voit halutessasi jättää tarjouspyynnön laajakaistasta, jolloin lähetämme tarjouksen sinulle sähköpostitse. Monissa taloyhtiöissä on edullinen taloyhtiönetti, joka sisältyy vuokraasi tai vastikkeeseesi. Taloyhtiönetin voit pienellä lisämaksulla päivittää nopeammaksi.

Kytkemistä vaille valmis

Nettiliittymä toimii vanhassa osoitteessasi muuttopäivään asti, jonka jälkeen se avautuu uudessa kodissasi. Saat tekstarin, kun laajakaistasi on kytkemistä vaille valmis. Jos kaipaat asennusapua modeemin kytkemiseen, Telia Helppi on tukenasi. Apua saat haluamallasi tavalla esimerkiksi puhelimessa etäyhteyttä hyödyntäen. Voit myös tilata Helppi Lähituen kotikäynnille – saat siitä kotitalousvähennyksen.

Muut palvelut muuttavat mukanasi

Kun teet laajakaistan muuttoilmoituksen, siirrät kätevästi samalla esim. Telia TV -palvelun uuteen osoitteeseen. Puhelinliittymäsi muuttoilmoituksesta sinun ei tarvitse huolehtia, sillä uusi laskutusosoite päivittyy automaattisesti Postiin tehdyn muuttoilmoituksen yhteydessä.

Vinkki! Nappaa keskittäjän mobiililaajakaista  saat sen asiakasetuhintaan, kun kotonasi on laajakaista meiltä.

Muuta nyt netti uuteen kotiisi

Jätä yhteystietosi
Lisää samasta aiheesta

Lisää samalta aihealueelta

Muutto Muutto Laajakaista
Edellinen artikkeli
5 vinkkiä: Näin saat nettiyhteydestäsi tehot irti
Jos yhteys hidastelee, syynä voi olla esimerkiksi väärin sijoitettu reititin tai haittaohjelma. Lue ...
Seuraava artikkeli
Kuinka muuttaa koti älykkääksi
Vieraskynässä Musta ovi -blogin Marja Wickman.