Takaisin

Muuttoavuksi ystävät vai ammattilaiset?

2 min

Mietitkö, kannattaisiko muutto tehdä ystäviesi kanssa vai ottaa suosiolla yhteyttä muuttofirmaan? Voit turvautua ammattilaisten apuun avaimet käteen -periaatteella tai yhdistää omatoimisuutesi ja ammattilaisten palvelut.

Yhteistyökumppanimme Niemi tarjoaa sinulle 30 % alennusta muuttolaatikoista, kun jätät tarjouspyynnön laajakaistasta. Jätä yhteystietosi, ja voit lunastaa edun.

Muuttoavuksi kaverit vai muuttofirma Muuttoavuksi kaverit vai muuttofirma

Omatoiminen muuttaminen on usein erilaisten palasten yhdistämistä. Sinun pitäisi löytää pakettiauto, hankkia pakkauslaatikoita ja muuta pakkausmateriaalia sekä houkutella tarpeeksi kantajia kaveripiiristä.

Muuttofirmalta saisit auton lisäksi kaiken tarpeellisen muuttolaatikoista ja pakkausmateriaaleista reippaisiin kantajiin. Mikä siis olisi paras ratkaisu sinun tarpeisiisi?

Helpota muuttoa ammattilaisten avulla

Muuttofirman käytön ei tarvitse olla kaikki tai ei mitään -kokemus.

‒ Voit hankkia kauttamme esimerkiksi pakettiauton kuljettajalla tai niiden lisäksi muuttokuormallesi pakkaajia ja kantajia. Jos sinulta löytyy jo auto ja innokas talkooväki, voit hankkia meiltä pelkät laatikot, pakkausmateriaalit ja nokkakärryt. Raskaampia kalusteita varten voit vuokrata myös valjaita ja liinoja, vinkkaa Jani Somero Niemi Palvelut Oy:ltä.

Aina omatoiminen muutto ei sovi kuvioihin

Lapsiperheissä muutto voi olla hankala sovittaa arjen touhuihin ja vaatii melkoista luovimista. Muutto voi tuntua stressaavalta myös työkiireiden vuoksi. Joskus elämäntilanne muuttuu yllättäen, ja muutto on siksi hankala toteuttaa itse. Kaikki eivät myöskään voi kantaa raskaita tavaroita.

‒ Avaimet käteen -palveluun kuuluu irtaimiston pakkaus- ja pakkausmateriaalit ja esimerkiksi verhojen ja pesukoneen irrotus, irtaimiston suojaus, tavaroiden muutto uuteen kotiin ja siellä taas irtaimiston laittaminen asiakkaan haluamille paikoille. Lisäksi viemme ylimääräiset tavarat kierrätykseen ja yhteistyökumppanimme siivoaa sekä vanhan että uuden asunnon, eli teemme käytännössä koko muuton alusta loppuun, jatkaa Jani Somero.

Houkutteleeko muuttoloma?

Muuttopalvelua ei tarvitse ostaa sokkona. Niemi Palvelut Oy tekee ennakkoon maksuttoman arviokäynnin, jonka pohjalta he hinnoittelevat palvelunsa.

‒ Käymme vielä paikan päällä muuttajan ja nokkamiehen kanssa tulevan muuton ja asiakkaan toiveet läpi.  Asiakas voi huoletta olla muuton ajan lomalla ja palata uuteen kotiinsa, jossa irtaimisto on sovitulla paikalla. Tämä voi monesta tuntua mukavimmalta tavalta muuttaa. Avaimet käteen -muutosta on hyvä olla yhteydessä noin 2-4 viikkoa etukäteen, jotta saamme kaiken sovittua hyvissä ajoin, kertoo Jani Somero.

Muuttolaatikoista 30 % alennusta

Jätä yhteystietosi, saat meiltä tarjouksen laajakaistasta ja Niemen muuttolaatikot edullisemmin.

Jätä yhteystietosi
Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Muutto Muutto
Edellinen artikkeli
Netti muuttokuormassa
Lue miten netti muuttaa mukanasi. Muista varata aikaa siirtoon 1–2 viikkoa.
Seuraava artikkeli
Kuinka muuttaa koti älykkääksi
Vieraskynässä Musta ovi -blogin Marja Wickman.