Takaisin

Johdotonta tyylikkyyttä uuteen kotiin

3 min

Lue vinkit, miten vähennät johtosotkua ja tsekkaa piuhattomien laitteiden valikoima!

Kun kodissasi on paljon nettiyhteyden vaativia laitteita, tarvitset niille hyvän nettiliittymän. Jätä yhteystietosi, niin saat tarjouksen laajakaistasta.

Johdot piiloon kotona Johdot piiloon kotona

Kun muutto siintää edessä, katsot kotisi tavaroita uusin silmin. Et ehkä kelpuutakaan uuteen kotiin sitä, mikä vanhassa oli ihan hyvä. Haaveilet tv-nurkkauksesta ilman johtojen ja villakoirien sähköistä sekamelskaa. Voi kun kaikki piuhat saisikin piiloon! 

Johtosotkuja helpottamaan löytyy toki monenlaisia ratkaisuja, ja esimerkiksi vanhojen piuhallisten laitteiden vaihtaminen langattomiin malleihin on usein ensiaskel kohti onnea. Kannattaisiko uuteen kotiin hankkia telkkari, jonka johdot saat piiloon kätevästi laitteen takaosaan? Ja tv:n kaveriksi langattomat kaiuttimet, joihin yhdistät näppärästi minkä tahansa äänilähteen puhelimesta läppäriin?

Äly ja kauneus kulkevat käsi kädessä

Televisioiden muotoilu on viime vuosina kehittynyt aina vain linjakkaampaan suuntaan, ja monet ohutrunkoisista, seinälle kiinnitettävistä malleista käyvät jo sellaisenaan sisustuselementistä.

Samsung QLED

Enemmän iloa silmälle, vähemmän johtoja näkyvillä on ”se” juttu esimerkiksi Samsungin QLED- ja Curved Premium -sarjan telkkareiden kohdalla: televisioiden mukana tulee metallinhohtoinen jalusta, jonka sisään piilotat silmää häiritsevät kaapelit ja tarvittavat kytkennät pelikonsolista kaiuttimiin teet kätevästi helposti piilotettavaan One Connect Mini -liitäntäyksikköön.

Kokosimme sinua varten kaikki tyylikkäät, kauniisti johdot piilottavat tv:t yhden linkin taakse. Käy tutustumassa!

Tutustu telkkareihin

Pieni koko, suuri ääni

Kun haluat kuulla hyvin, mutta pitää kaiuttimet piilossa katseilta, on kompaktin kokoinen, mutta muhkeaääninen bluetooth-kaiutin ehdoton hankinta kotiin. Vaikka kotikäyttöön suunnitellut kaiuttimet vievät vain vähän tilaa ja halutessasi sijoitat ne vaikka kokonaan pois näkyvistä, ovat monet niistä paitsi ilo korvalle, myös silmälle tyylikkään muotoilunsa osalta. Eikä käyttö suinkaan rajoitu vain kotiin, vaan langattoman kaiuttimen nappaat helposti mukaan vaikkapa pihajuhliin tai mökkireissulle.

Onko silmiähivelevän tyylikkään desiginin ja korvia hyväilevän soundin yhdistelmä sinun juttusi, kaipaatko lisää potkua television äänimaailmaan vai kiinnostaisiko langaton kaiutin, jonka nappaat kätevästi mukaan reissuille ja sijoittelet sen miten lystäät kotonasi? Tsekkaa langattomien kaiuttimien ja soundbarien valikoima!

Tutustu kaiuttimiin

Viihdettä mobiililaitteeltasi telkkariin

Google Chromecast on fyysiseltä kooltaan lähes huomaamaton, mutta tapasi nautiskella viihteestä kotisohvalla massiivisella tavalla mullistava mediasoitin. Laite yhdistetään television HDMI-porttiin ja sen avulla voit suoratoistaa esimerkiksi tv-ohjelmia, elokuvia, musiikkia, urheilua ja pelejä mobiililaitteeltasi television näytölle Wi-Fi-yhteyden kautta.

Chromecast

Hahmottaaksesi paremmin Chromecastin hyödyt, otetaanpa esimerkki oikeasta elämästä. Olet juuri hakenut lapsen tarhasta (myöhässä taas), Pikku Kakkosta ei ehditty katsomaan, kun kaupassakin piti käydä. Katastrofin ainekset ovatkin valmiit, kun pääsette kotiin. Chromecastin avulla heität kuitenkin Pikku Kakkosen puhelimestasi telkkariin yhtä nopeasti kuin vaihtaisit kanavaa – ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Jos et pysty samaistumaan edelliseen tilanteeseen, voit kuvitella myös herääväsi voimattomana kotisohvalta aamun tunneille venähtäneen illan jälkeen. Jaksat juuri ja juuri avata oven pizzakuskille ja raahautua takaisin sohvan nurkkaan. Onneksi Chromecastilla viihde on ihan kätesi ulottuvilla, valitset vain haluamasi sisällön älylaitteellasi ja päiväsi on pelastettu.  

Tilaa Chromecast

Mitä useampi laite, sitä järeämpi netti tarvitaan

Kun kodissasi on useita nettiyhteyden vaativia laitteita, tarvitset myös toimintavarman nettiyhteyden. Kiinteä laajakaista toimii takuuvarmasti paremmin ja nopeammin kuin puhelimesta jaettu nettiyhteys.

Jätä yhteystietosi
Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Muutto Muutto
Seuraava artikkeli
Netti muuttokuormassa
Lue miten netti muuttaa mukanasi. Muista varata aikaa siirtoon 1–2 viikkoa.