Äänesi on parasta, mitä voimme kuulla

Liittymäasiakkaanamme äänesi tulee kuulluksi ja saat aina myös paremmat asiakasedut.

Liittymällä tulet kuulluksi

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme. Sen vuoksi äänesi on parasta, mitä voimme kuulla.

Tavoitteenamme on tarjota hyviä ja ilahduttavan helppoja palveluita ja tuotteita, joiden käytöstä voit nauttia. Jos kuitenkin huomaat että jokin voisi olla pikkasen paremmin, kuulemme siitä mielellämme lisää. Meillä palautteisiin perustuen tehdään ihan aitoja parannuksia.

Yksi esimerkki tästä ovat huikeat asiakasetumme. Niillä vastaamme toiveeseenne siitä, että asiakkuudesta myös palkitaan. Tarjoammekin lukuisia rahanarvoisia asiakasetuja – saat liittymiemme mukana mm. lätkää ja paljon muuta viihdettä etuhintaan, eikä sovi unohtaa myöskään huikeita keskittäjäetuja ja pidennettyä takuuta valikoiduista laitteista.

Millaiset asiat tekevät sinun arjestasi pikkasen parempaa?

Pikkasen parempia hetkiä.

Asiakkaan ääni innoittaa meitä

Kokosimme tähän kolme kohokohtaa asioista, joiden kehitystä palautteenne* ovat innoittaneet. Nämä ovat kuitenkin vain kirsikoita kakun päällä. Teemme nimittäin jatkuvasti pienempää ja suurempaakin kehitystä. Voit lukea niistä lisää asiakaspalautesivultamme.

Lue lisää kehitystarinoita

* Palautteet on kerätty anonyymisti, eikä niiden osalta ole voitu varmistaa, ovatko palautteen antajat tosiasiallisesti käyttäneet tai ostaneet kyseistä palvelua.

Hiomo on kehitysyhteisö asiakkaillemme

Hiomossa kehitämme tuotteitamme ja toimintaamme aidosti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tule mukaan hiomolaisten joukkoon ja anna äänesi kuulua.

Hiomo on kehitysyhteisö asiakkaillemme

Hiomossa kehitämme tuotteitamme ja toimintaamme aidosti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tule mukaan hiomolaisten joukkoon ja anna äänesi kuulua.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Telian asiakkaat ja luonnolliset henkilöt, joilla on Telian kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä (pl. prepaid-liittymät, yritysliittymät tai taloyhtiölaajakaistan perusnopeudet), pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua ajalla 15.8.–17.9.2023. Osallistumisaika päättyy 17.9.2023 klo 23.59. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot

Palkintona arvotaan yksi 10.000 euron arvoinen lahjakortti Telia Kauppaan. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Palkinto on käytettävä yhdellä kertaa 31.10.2023 mennessä. Voittajan tulee sopia Telian kanssa etukäteen ajankohdasta, jolloin hän tulee käyttämään palkinnon. Palkinnosta mahdollisesti jäljelle jäävää arvoa ei voi käyttää myöhemmin toisella kerralla, eikä mahdollisesti jäljelle jäävää arvoa makseta rahassa voittajalle.

Telia ei korvaa palkinnon käyttämisestä mahdollisesti aiheutuvia matka- ja majoituskustannuksia tai muita kustannuksia. Lahjakortin voi käyttää Telia Kaupan valikoimasta löytyvien tuotteiden hankintaan, pois lukien kuukausilaskutteiset tuotteet, kuten liittymä- ja tv-palvelutuotteet. 10.000 euron arvo lasketaan tuotteiden ostohetkellä voimassa olevista hinnoista.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen edellyttää, että osallistujalla on Telialta kuukausilaskutteinen puhelin- tai nettiliittymä (pl. prepaid-liittymät, yritysliittymät ja taloyhtiölaajakaistan perusnopeudet) aktiivisena osallistumisajan päättyessä. Nykyiset liittymäasiakkaat osallistuvat arvontaan automaattisesti. Uuden liittymäasiakkaan arvontaan osallistumisen ehtona on sähköisen suoramarkkinointiluvan antaminen. Yksi edellä mainittu liittymä, joka on osallistumisajan päättyessä aktiivinen, vastaa yhtä osallistumista arvontaan. Jos osallistujalla on useampi aktiivinen edellä mainittu liittymä, osallistuu hän arvontaan kaikilla osallistumisajan päättyessä aktiivisilla liittymillään. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan Telian liittymäasiakkaiden kesken 30.9.2023 klo 12.00. Voitosta ilmoitetaan soittamalla voittajalle. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai numero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Telialla on oikeus julkaista kuvamateriaalia palkinnon lahjoituksesta Telian omissa kanavissa (some, telia.fi, asiakasviestintä) ja hyödyntää voittajan julkaisemaa materiaalia omissa sosiaalisen median kanavissaan rajoituksetta ja ilman erillistä korvausta.

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Arvonnan sääntöjen noudattaminen

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä mahdollisia arvontaan osallistumisen yhteydessä esitettäviä ohjeita ja muita tarkentavia ehtoja. Mikäli arvontaan osallistunut on menetellyt näiden sääntöjen tai muiden arvontaan liittyvien ohjeiden vastaisesti tai lainvastaisesti, on Telialla oikeus hylätä osallistuminen. Tilanteessa, jossa arvonnan voittaja hylätään, menettää voittaja oikeutensa palkintoon.

Vastuunrajoitus

Telia ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys tai käyttämättä jääneen palkinnon käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuunrajoitus ei kuitenkaan heikennä arvontaan osallistuvalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja-ja-tietoturva.


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Telia Finland Oyj
Helsingissä 28.6.2023