Uusimmat blogit

“Netti tuo tauon arjen kiireeseen” – tällainen on Anni Hautalan pikkasen parempi oma hetki

2 min
Anni Hautala Anni Hautala

Juontaja Anni Hautala on kahden, kohta kolmen, lapsen äiti. Vanhemmuus on tuonut luovuutta oman ajan ottamiseen. Lyhyistäkin hetkistä voi ottaa kaiken irti pienillä keinoilla. 

Äidin omaa ruutuaikaa

”Nuoremman lapseni päiväunien aikaan pistän hyvän sarjan pyörimään. Lyhyen jakson ehtii katsoa silloin alusta loppuun rauhassa. Myös Pinterestiä selaamalla saan aivot narikkaan. Sen avulla on helppo ympäröidä itsensä inspiroivalla hyvän mielen sisällöllä. Selaan sieltä ruokareseptejä, elämänhallintavinkkejä, minulle tuntemattomien ihmisten asukuvia ja yksinkertaisia jumppaliikkeitä. Netti tuo tauon arjen kiireeseen.”

Kaiuttimet ja kuulokkeet käyttöön

”Arjessa omia hetkiä siunaantuu joskus sattumalta. Kun lähden autolla yksin kauppaan, laitan musiikin soimaan tai kuuntelen podcastia tai äänikirjaa. Toinen rauhallinen hetki päivässä on ennen nukkumaanmenoa. Käytän usein puhelimeeni ladattua meditaatioappia nukahtamisen apuna. Ohjatun meditaation avulla rauhoitun.”

Pikapuheluita oven takana

”Hektisestä lapsiperhearjesta saa helpon hengähdystauon soittamalla kaverille. Sopivan hetken tullen sulkeudun kännykän kanssa huoneeseen, pyydän muuta perhettä olemaan kolkuttelematta oveen ja valitsen tutun numeron. Jo muutamankin minuutin mittainen puhelu ystävän kanssa tuntuu irtiotolta.”

Teknologian tuomaa luksusta

”Vietämme paljon aikaa mökillä. Siellä kaikki sisä- ja ulkovalot ovat säädettävissä kännykän apin avulla. Tällainen teknologinen luksus saattaa kuulostaa hassulta pikkujutulta, mutta sillä on iso merkitys silloin, kun on päässyt pötköttelemään hetkeksi sänkyyn omassa rauhassa eikä tarvitse nousta ylös sammutellakseen valoja.”

Teksti: Johanna Rämö

Meiltä löydät arkea helpottavat 5G-liittymät kaikkiin tarpeisiin.

Tutustu
Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Pikkasen parempaa
Edellinen artikkeli
Telian verkolle eniten ykkössijoja Suomen mobiiliverkkojen riippumattomassa vertailussa
Seuraava artikkeli
”Fiilis on tärkeintä” – valokuvaaja Janita Aution vinkit pikkasen parempaan kännykkäkuvaan
Valokuvaaja Janita Autiolle puhelimen kamera on arjen hetkien tallentamista varten. Siksi hänen ...