Asiakkaanamme saat enemmän

Saat vain sinulle suunnattuja tarjouksia tarjoamistamme laitteista, liittymistä ja viihteestä sekä muita etuja, joita et muualta löydä.

Ota kaikki hyöty irti eduistasi

Littymäasiakkaanamme nautit mahtavista eduista, saat esimerkiksi

  • viikottain vaihtuvia laitetarjouksia
  • kolmen vuoden laitetakuun
  • nettiliittymän etuhintaan
  • mobiilinetin ja tabletin edulliseen yhteishintaan
  • mahdollisuuden ostaa Telia Recycled -kierrätyspuhelimia
  • C Moren sisältöjä etuhintaan.

Näin saat edut käyttöösi

Tutustu liittymäasiakkaan etuihin

Uutta: C More suoratoistopalvelu etuhintaan

Kun sinulla on meiltä liittymä, voit tilata C Moren suoratoistopalvelusta tuotteita, joita et saa muualta ja pääset hyödyntämään huippuedulliset asiakkaidemme etuhinnat.

Tutustu tarkemmin ja tilaa

Muistathan myös nämä

Elämäsi yhteydet, laitteet ja viihde samasta paikasta

Hyödy huippueduista, joihin et pääsisi käsiksi ilman asiakkuuttasi! Meiltä löydät sopivat liittymät ja puhelimet sekä kodin viihteen kaikkiin elämäsi tilanteisiin. Voit tutustua omiin asiakasetuihisi kätevästi kirjautumalla Omille Sivuille

C More Hockey

Telia Yhteys, Telia Yhteys mukaan, tai Yhteys kotiin -asiakkaalle C More suoratoistopalvelussa Hockey-tuote hintaan 24,95€/kk ja jääkiekkokauden ulkopuolella 9,95€/kk. Hinta veloitetaan 30pv tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva.Jääkiekkokausi alkaa ensimmäisen pakettiin kuuluvaan runkosarjan aloituksesta ja päättyy jääkiekon MM-kisojen finaaliin. Syksyllä 2020 jääkiekkokausi alkaa SHL:n runkosarjalla 19.9.2020.  Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan, hinta nousee seuraavasta tilausjaksosta alkaen jääkiekkokauden aikana hintaan 39,95€/kk tai voimassa olevan hinnaston mukaiseen hintaan. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. C More Hockey -tuote saatavilla Telian liittymäasiakkaille.

C More Total+

Telia Yhteys, Telia Yhteys mukaan, tai Yhteys kotiin -asiakkaalle C More suoratoistopalvelussa Total+  hintaan 29,95€/kk. Hinta veloitetaan 30pv tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan, hinta nousee seuraavasta tilausjaksosta alkaen 44,95€/kk tai voimassa olevan hinnaston mukaiseen hintaan. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Hinta on saatavilla vain Telian liittymäasiakkaille.

C More TV

Asiakasetu Telian liittymäasiakkaille: C More TV ensimmäiset 3kk 0€, jonka jälkeen 4,95€/kk

Telia Yhteys, Telia Yhteys mukaan tai Telia Yhteys kotiin -asiakkaalle C More TV -tuote suoratoistopalvelussa asiakasetuna ensimmäiset 3kk veloituksetta (edun arvo 14,85€), jonka jälkeen hintaan 4,95€/kk. Veloitukseton jakso käytettävissä vain kerran. Hinta veloitetaan 30pv tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan tai edun edellytykset eivät muutoin täyty, hinta on 9,95€/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen hinta. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. C More TV -tuote saatavilla Telian liittymäasiakkaille.

Asiakasetu Telian 5G-liittymäasiakkaille: C More TV ensimmäiset 12kk 0€, jonka jälkeen 4,95€/kk

Telia Rajaton 5G, Telia Yhteys mukaan 5G, Telia Yhteys kotiin 5G tai Telia Yhteys kotiin kiinteä 5G -liittymäasiakkaalle C More TV -tuote suoratoistopalvelussa asiakasetuna ensimmäiset 12kk veloituksetta (edun arvo 59,40€), jonka jälkeen hintaan 4,95€/kk. Veloitukseton jakso käytettävissä vain kerran. Hinta veloitetaan 30pv tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan tai edun edellytykset eivät muutoin täyty, hinta on 9,95€/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen hinta. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. C More TV -tuote saatavilla Telian liittymäasiakkaille.

C More TV 

5G-liittymäasiakkaana saat C More TV:n 12 kk maksutta. Muille liittymäasiakkaille maksuttoman jakson pituus on 3 kk.

C More TV 3 kk 0 €
KIRJAUDU JA TILAA
C More TV 3 kk 0 €
KIRJAUDU JA TILAA
Vaatii 5G-liittymän
C More TV 12 kk 0 €
KIRJAUDU JA TILAA
C More TV 12 kk 0 €
Vaatii 5G-liittymän
KIRJAUDU JA TILAA
Maksuttoman kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 4,95 €/kk. Liittymäasiakkuuden päättyessä 9,95 €/kk. 

Oletko jo liittymäasiakkaamme?

Olet oikeutettu etuun, jos sinulla on tilattuna Yhteys puhelimeen-, Yhteys kotiin- tai Yhteys mukaan -liittymä. Etu ei koske Prepaid-liittymiä, Telia DOT-liittymiä, yritysliittymiä tai Taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.

Jos sinulla ei vielä ole liittymää, voit valita alla olevista vaihtoehdoista:

C More suoratoistopalvelu

C More on kotimainen suoratoistopalvelu, jonka monipuolista sarja-, elokuva- ja urheilutarjontaa voit katsella puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja useimmilla älytelevisioilla. Kuvan siirtäminen isolle TV-ruudulle onnistuu mm. Chromecastilla tai AirPlaylla. Tilaus C Moreen on kestotilaus ilman sitovuutta: tilauksesi veloitetaan valitsemaltasi maksukortilta 30 päivän välein, mutta voit milloin tahansa päättää tilauksesi.