Testing Specialist, Telia Cygate

Testing Specialist, Telia Cygate

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Liiketoimintamme kasvun myötä haemme nyt Telia Cygatelle Testausasiantuntijaa vahvistamaan palveluidemme kehityksen laadunvarmistusta. Tässä roolissa toimit osana järjestelmäkehitystiimiä, jonka tehtävänä on kehittää toimintajärjestelmiämme laadukkaan ja tietoturvallisen IT-palvelutuotannon varmistamiseksi. Tiimi koostuu järjestelmäkehityksen ammattilaisista; kehittäjistä, testaajista ja muista IT-palvelutuotantojärjestelmien kehityksen asiantuntijoista.

Testausasiantuntijan tehtävässä työsi fokuksessa on liiketoiminnan prosessien laadunvarmistaminen järjestelmätestauksen menetelmillä. Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu testitapausten suunnittelu, suorittaminen ja dokumentointi eri työkaluilla ja menetelmillä. Sen lisäksi olennaista tehtävässä on testauksen työtapojen kehittäminen.

Tässä tehtävässä päivittäinen työskentelysi tapahtuu virtuaalitiimissä SAFe-viitekehyksen mukaisessa kehitysjunassa. Käyttämämme SAFe-kehitysmallin tavoitteena on pystyä kehittämään ja toimittamaan liiketoiminnan haluamia ratkaisuja ketterästi ja luoda kyvykkyyttä reagoida muutoksiin nopeasti. Roolissasi toimit yhteistyössä testaajakollegoidesi, kehittäjien ja muiden kehitystiimien henkilöiden kanssa.

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Tässä tehtävässä pääset testaamisen lisäksi kehittämään testausmenetelmiämme sekä osaamisesi ja mielenkiintosi puitteissa järjestelmäkehityksemme toimintatapoja laajemminkin. Yrityksessämme jokaiselle annetaan mahdollisuus vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen oman osaamisensa mukaisesti.

Asiantunteva henkilöstömme on menestyksemme ytimessä ja haluamme pitää osaajistamme hyvää huolta. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai joustavasti sieltä käsin, mistä se parhaiten onnistuu.

Mitä odotamme sinulta

Tähän tehtävään haemme testauksen ammattilaista, jolla on:

  • aikaisempaa osaamista ja näyttöjä end-to-end järjestelmätestauksesta, testiautomaatiosta ja ketterän kehittämisen menetelmistä

  • vankkaa kokemusta sekä manuaalitestauksesta että erilaisista testausautomaatiotyökaluista, esim. Robot Framework

Eduksi tähän tehtävään luemme lisäksi kokemuksesi:

  • ServiceNow:sta tai muusta IT-palvelunhallintaympäristöstä

  • ohjelmoitavien rajapintojen ohjelmoinnista ja/tai testaamisesta

  • kokemusta ohjelmoinnista tai skriptauksesta, esim. Python, JavaScript

  • järjestelmien tietoturvatestauksesta

  • suorituskykytestaamisesta

  • suoritetuista ISTQB-sertifioinneista

Teknisesti olet taitava ja innostuneella asenteella tartut isoihinkin haasteisiin. Kehität osaamistasi aktiivisesti ja omaksut uudet asiat nopeasti. Meillä sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi, joten ennakkoluuloton asenne, kyky oppia uutta ja avoin suhtautuminen muutokseen auttaa sinua menestymään jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössämme.

Tehtävässä ja organisaatiossamme menestyäksesi tarvitset myös hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä hahmottaa erilaisten ratkaisujen toimivuutta.  Arvostamme erityisesti systemaattista otetta työskentelyyn, positiivista asennetta, kehittymis- ja kehittämishalukkuutta sekä tiimipelaajan asennetta yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tiimin esimies Riikka Mänttäri, puhelimitse 050 374 9904 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 27.9.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacompany.com.   

Tehtävä edellyttää vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
27.9.2021
Yhteystiedot
Riikka Mänttäri