Ruotsin kanavat

Katsotuimmat Ruotsin kanavat ja tv-ohjelmat löydät Telia Play -palvelusta Europe-kanavapaketista.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Ruotsin kanavat

507-europe
Europe
Ruotsalaisia kanavia sekä Saksan, Ranskan ja Espanjan yleisradioyhtiöiden kanavia. Lisäksi englanninkielisiä uutisia arabimaista, Euronews sekä BBC-uutisia, asiaohjelmia ja viihdettä.

Ruotsin tv-kanavat ja ohjelmat Suomessa

Katsotuimmat Ruotsin kanavat saat näkyviin myös Suomessa Telia Play -palvelussa. Ruotsin pääkanavia ovat Ruotsin yleisradion kanavat SVT1 ja SVT2. Ohjelmistoon sisältyy niin asiaohjelmia, uutisia, viihdettä, urheilua, sarjoja kuin lastenohjelmiakin. SVT24/Barnkanalen esittää ruotsinkielisiä lastenohjelmia perheen pienimmille. Muita suosittuja Ruotsin tv-kanavia ovat TV3, TV4 ja TV6, joiden ohjelmisto tarjoaa viihdettä, sarjoja, elokuvia ja urheilua. Kunskapskanalen-kanava puolestaan johdattaa opetus-, tiede- ja asiaohjelmien pariin.

Europe-kanavapaketti on saatavilla uusimpaan Telia Play -boksiin, ja sen käyttö edellyttää Telian nettiyhteyttä. Europe sisältää seuraavat ruotsalaiset tv-kanavat: SVT1, SVT2, TV3, TV4, TV6, Kunskapskanalen ja SVT24 / Barnkanalen. Tässä monipuolisessa kanavapaketissa on myös Saksan, Ranskan ja Espanjan yleisradioyhtiöiden kanavia, englanninkielisiä uutisia arabimaista, Euronews-uutiset sekä BBC News- ja BBC Nordic -kanavat sekä BBC Nordic+ -ohjelmakirjasto.