Westworld-sarja

Suuren suosion saaneen Westworld-sarjan tarina sijoittuu fantasiapuistoon, jonka asukkaat ovat androideja. Katso Westworld-kaudet 1–3 HBO Nordicilla!

Tutustu kanavapaketteihin

Kanavapaketit aiheesta Westworld

350-telia-liigapassi---hbo-nordic
Telia Liigapassi + HBO Nordic
Nauti jännittävistä Liiga-peleistä ja HBO Nordicin laatusarjoista.

Onko westworld-sarja vielä näkemättä?

Huippusuositun scifiä ja westerniä taitavasti sekoittavan Westworldin 3. kausi sai ensi-iltansa 16.3.2020 HBO Nordicilla. Aiemmilla tuotantokausilla tarina on sijoittunut teemapuistoon, jossa ei tunneta rajoja ja jossa turmeltuneimmatkin mielihalut pääsevät valloilleen. Westworldin kolmas tuotantokausi poikkeaa kuitenkin kaavasta sijoittuen puiston ulkopuoliseen maailmaan. Kannattaakin katsoa kahden ensimmäisen aiemman kauden jaksot ennen kolmanteen Westworld-kauteen sukeltamista, niin tiedät mistä puhutaan.

Muu HBO Nordicin huippuviihde

HBO Nordicilta löydät paitsi kaikki tähänastiset Westworld-jaksot, myös paljon muuta viihdettä. Kun Westworld-kaudet on katsottu, kiinnostaisiko ehkä annos rikosdraamaa True Detective tai The Outsider -sarjojen muodossa? Tiiviin tunnelman arvostajille tarjolla ovat esimerkiksi huippusuosion löytäneet sarjat kuten Chernobyl sekä The Handmaid's Tale. Tutustu koko HBO Nordicin tarjontaan, ja löydä uusi sarjasuosikkisi.

Kun kodin kanavapaketit on valittu ja viihdetarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Päivitä kodin laajakaista nopeaksi, nappaa mökille mukaan mobiilinetti ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös näppärät prepaidit.