Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Vikings-sarja

HBO:n Vikings-sarja on historiallinen draamasarja täynnä jännitystä, valtataisteluja ja seikkailuja.

Tutustu kanavapaketteihin

Kanavapaketit aiheesta Vikings

350-telia-liigapassi---hbo-nordic
Telia Liigapassi + HBO Nordic
Nauti jännittävistä Liiga-peleistä ja HBO Nordicin laatusarjoista.
1-hbo-nordic
HBO Nordic
Nauti laatusarjoista ja elokuvista, dokumenteista sekä lastenohjelmista.
Kokeile maksutta
446-c-more---hbo-nordic
C More + HBO Nordic
Supersuosittujen C Moren ja HBO Nordicin kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat samassa paketissa.
Etuhinta

Vikings HBO Nordicilla

HBO:n Vikings-sarja on historiallinen seikkailu- ja draamasarja, joka seuraa myyttisen viikinkisoturin Ragnar Lothbrokin ja hänen perheensä elämää 700-luvun Skandinaviassa.

Vikings-sarjassa viikinkilegendat heräävät eloon, kun viikingit etsivät uusia valloitettavia alueita jumalten ja komeiden laivojen siivittäessä heitä matkaan. Suositusta HBO:n Vikings-sarjasta ei puutu valtataisteluja, draamaa ja jännitystä.

HBO Nordic näyttää laadukkaat sarjat ja elokuvat moneen makuun. Löydät HBO:lta Vikings-sarjan lisäksi esimerkiksi sarjat Chernobyl, The Handmaid’s Tale, True Detective, The Walking Dead sekä Game of Thrones.

Mikäli sarjojen vastapainoksi kaipaat myös urheilua, löydät kanavapaketeistamme kattavan tarjonnan jääkiekkoa, jalkapalloa, raveja ja esimerkiksi Formula 1 -kisat. Esimerkiksi Eurosportin kanavilla voit seurata Tokion olympialaisia ja C Moren kanavilla näet jääkiekon MM-kisat.

Yksittäisiä elokuvia voit puolestaan vuokrata videovuokraamostamme.