Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Vikings-sarja

HBO:n Vikings-sarja on historiallinen draamasarja täynnä jännitystä, valtataisteluja ja seikkailuja.

Tutustu kanavapaketteihin

Kanavapaketit aiheesta Vikings

446-c-more---hbo-nordic
Etuhinta
Supersuosittujen C Moren ja HBO Nordicin kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat samassa paketissa.
C More + HBO Nordic
1-hbo-nordic
Kokeile maksutta
Nauti laatusarjoista ja elokuvista, dokumenteista sekä lastenohjelmista.
HBO Nordic
350-telia-liiga-passi---hbo-nordic
Etuhinta
Nauti jännittävistä Liiga-peleistä ja HBO Nordicin laatusarjoista.
Telia Liiga-passi + HBO Nordic

Vikings HBO Nordicilla

HBO:n Vikings-sarja on historiallinen seikkailu- ja draamasarja, joka seuraa myyttisen viikinkisoturin Ragnar Lothbrokin ja hänen perheensä elämää 700-luvun Skandinaviassa.

Vikings-sarjassa viikinkilegendat heräävät eloon, kun viikingit etsivät uusia valloitettavia alueita jumalten ja komeiden laivojen siivittäessä heitä matkaan. Suositusta HBO:n Vikings-sarjasta ei puutu valtataisteluja, draamaa ja jännitystä.

HBO Nordic näyttää laadukkaat sarjat ja elokuvat moneen makuun. Löydät HBO:lta Vikings-sarjan lisäksi esimerkiksi sarjat Chernobyl, The Handmaid’s Tale, True Detective, The Walking Dead sekä Game of Thrones.

Mikäli sarjojen vastapainoksi kaipaat myös urheilua, löydät kanavapaketeistamme kattavan tarjonnan jääkiekkoa, jalkapalloa, raveja ja esimerkiksi Formula 1 -kisat. Esimerkiksi Eurosportin kanavilla voit seurata Tokion olympialaisia ja C Moren kanavilla näet jääkiekon MM-kisat.

Yksittäisiä elokuvia voit puolestaan vuokrata videovuokraamostamme.