The Handmaid’s Tale

Margaret Atwoodin bestseller-romaaniin perustuva, moninkertaisesti palkittu HBO:n draamasarja The Handmaid’s Tale kertoo karusta elämästä Gileadin dystopiassa.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: The Handmaid's Tale

HBO Max
HBO Max -suoratoistopalvelu tarjoaa suosittuja elokuvia, hätkähdyttäviä tarinoita laatusarjojen parissa, unohtumattomia klassikoita sekä runsaasti lastensisältöä.

The Handmaid’s Tale – Orjattaresi

The Handmaid’s Tale, Suomessa tunnettu myös Orjattaresi-nimellä, perustuu Margaret Atwoodin menestysromaaniin. The Handmaid’s Tale -draamasarja kertoo elämästä Gileadin dystopiassa, jossa valtiota johtaa totalitaarinen hallitus kieroutunein ottein.

Gileadissa naiset ovat valtion omaisuutta, ja hallitus on alistanut hedelmälliset naiset, Orjattaret, seksiorjuuteen epätoivoisena yrityksenään kansoittaa sodan, tautien ja saasteiden autioittama maailma. Offred on yksi Orjattariksi alistetuista, kaltoin kohdelluista naisista. Suuri osuus The Handmaid’s Tale -sarjasta keskittyy seuraamaan Offredin päivittäistä elämää komentajien, Orjattarien sekä muiden palvelijoiden parissa samalla kun hän pyrkii kohti lopullista päämääräänsä: hengissä selviytyminen sekä häneltä ryöstetyn tyttären löytäminen.

Voit seurata Orjattaresi-sarjaa tilaamalla HBO Max -suoratoistopalvelun. Löydät valikoimastamme monipuolisen valikoiman myös muita kanavapaketteja, koukuttavia sarjoja sekä kiinnostavia elokuvia. Voit myös vuokrata haluamasi elokuvat videovuokraamostamme juuri silloin kuin haluat.

Palkintopystejä ja laatunäyttelijöitä

The Handmaid’s Tale on kahminut vuosien saatossa niin Emmy-palkintoja kuin Golden Globe -pystejäkin. Synkkä ja paikoin ahdistavakin laatusarja on palkittu paitsi parhaana sarjana, myös yksittäisten näyttelijöiden huikeista suorituksista.

Sarjan päänäyttelijä, myös Mad Menistä tuttu Elisabeth Moss, on voittanut Offredin roolissa parhaan näyttelijättären Emmyn sekä Golden Globe -palkinnon TV-sarjat-kategoriassa.

Muita Orjattaresi-sarjan roolisuorituksistaan Emmy-pystejä kahmineita näyttelijöitä ovat esimerkiksi Ann Dowd sekä Gilmoren tytöistäkin tuttu Alexis Bledel. Tunnettuja kasvoja Handmaid’s Tale -sarjassa ovat myös esimerkiksi Joseph Fiennes, Samira Wiley sekä Yvonne Strahovski.