Parhaat elokuvat ja sarjat

Ihastu uutuusleffoihin, ikivihreisiin klassikoihin ja viihteellisiin TV-sarjoihin. Voit myös näppärästi vuokrata uudet elokuvat netistä Telia Playn vuokraamosta.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Leffat ja sarjat

Laatusarjojen ja elokuvien ystävälle

Telia Play -palvelun viihteen parissa voit rentoutua ja katsoa parhaat TV-sarjat ja elokuvat niin kotimaasta kuin ulkomailta. Tutustu Maxin huippusuosittuihin sarjoihin. V film -elokuvakanavat tarjoavat laadukkaita viihdeohjelmia sekä leffoja jokaiseen makuun – voit nauttia ensi-iltaelokuvista vaikka joka viikonloppu! MTV:n maksukanavilla, ohjelmakirjastossa ja MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa näet mm. suositut pohjoismaiset rikossarjat ja parhaat suomalaiset elokuvat. SkyShowtime-suoratoistopalvelu näyttää sarjoja yksinoikeudella, suosittuja elokuvia sekä viihdettä koko perheelle. Kaiken lisäksi Telia Play -asiakkaanamme ulottuvillasi on myös huikean laaja leffavuokraamo

Tiesithän, että voit katsoa kanavapakettien ohjelmia ja vuokraamasi leffat netissä ja mobiililaitteella Telia Play -sovelluksella missä ja milloin vain? Sarjat ja leffat kulkevat mukanasi myös EU-maissa reissatessasi.