Roba

C Moren alkuperäissarja Roba on Kultaisella Venlalla palkittu koukuttava poliisidraama, jossa seurataan Roban poliisipiirin jännittävää arkea.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Roba

C More
C More -alkuperäissarjat, kotimaiset ja kansainväliset sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat liittymäasiakkaillemme 3 kk 0 € (5G-asiakkaille 12 kk 0 €) C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga, La Liga, NFL ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaan etuhinta
C More TV
C Moren sarjat (ei BritBox- ja Hayu-sisältöjä), elokuvat ja lastenohjelmat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa. Muutamia mainoksia.
Liittymäasiakkaan etuhinta

Roba C Moressa

Näe C Moren Venla-palkittu alkuperäissarja Roba C More -suoratoistopalvelussa! Mukaansatempaavassa Robassa seurataan Roban poliisipiirin jännittävää arkea. Supersuosittu draamasarja Roba on koukuttanut miljoonayleisöt ja ansainnut paikkansa suomalaisten sydämissä. Robaa tähdittää tuttu näyttelijäkaarti: Kari Hietalahti, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Andrei Alén, Tiina Lymi, Mimosa Willamo, Mari Perankoski, Ilari Johansson, Rauno Ahonen ja Linnea Skog. Kaikki sarjan viisi ilmestynyttä tuotantokautta on katsottavissa vain C More -suoratoistopalvelussa. Roban lisäksi näet C Moressa esimerkiksi Salatut elämät ja Made in Finland -alkuperäissarjan.

Tutustu myös muihin huippu-urheilua sekä monipuolisesti viihdettä tarjoaviin kanavapaketteihin, jotka ovat tilattavissa Telia TV:seen. Löydät valikoimastamme kanavapaketit ja suoratoistopalvelut kuten C More SportSurf, SkyShowtime, HBO Max, Discovery, V premium, V sport, V sport jalkapalloV film, V sport jääkiekko sekä V sport golf. Esimerkiksi V sport, series & film -kanavapaketit tarjoavat aimo annoksen elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia. HBO Max puolestaan näyttää lukuisat huippusuosioon nousseet sarjat kuten Vikings, Chernobyl sekä The Handmaid's Tale. Tutustu myös elokuvavuokraamoomme, ja vuokraa elokuvat edullisesti juuri silloin kuin haluat.