Parhaat elokuvat ja sarjat

Ihastu uutuusleffoihin, ikivihreisiin klassikoihin ja viihteellisiin TV-sarjoihin. Voit myös näppärästi vuokrata uudet elokuvat netistä Telia TV Vuokraamosta.

Tutustu kanavapaketteihin

Kanavapaketit aiheesta Leffat ja sarjat

Laatusarjojen ja elokuvien ystävälle

Telia TV:n viihteen parissa voit rentoutua ja katsoa parhaat TV-sarjat ja elokuvat niin kotimaasta kuin ulkomailta. Tutustu HBO Nordicin huippusuosittuihin sarjoihin Game of Thrones, Handmaid's Tale, The Walking Dead, Vikings ja Chernobyl. V film -elokuvakanavat tarjoavat laadukkaita viihdeohjelmia sekä leffoja jokaiseen makuun – voit nauttia ensi-iltaelokuvista vaikka joka viikonloppu! C Moren kanavilla, ohjelmakirjastossa ja C More -suoratoistopalvelussa näet mm. suositut pohjoismaiset rikossarjat ja parhaat suomalaiset elokuvat. Paramount+-suoratoistopalvelun ohjelmistoon kuuluvat Paramount Picturesin uudet elokuvat ja ikivihreät klassikot sekä MTV:n suosikkisarjat. Kaiken lisäksi Telia TV -asiakkaanamme ulottuvillasi on myös huikean laaja leffavuokraamo

Tiesithän, että voit katsoa kanavapakettien ohjelmia ja vuokraamasi leffat netissä ja mobiililaitteella Telia TV sovelluksella missä ja milloin vain? Sarjat ja leffat kulkevat mukanasi myös EU-maissa reissatessasi.