Chernobyl-sarja

Viisiosainen HBO:n Chernobyl-sarja on älykäs, ajankohtainen ja ehdottoman koukuttava.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Chernobyl

HBO Max
HBO Max -suoratoistopalvelu tarjoaa suosittuja elokuvia, hätkähdyttäviä tarinoita laatusarjojen parissa, unohtumattomia klassikoita sekä runsaasti lastensisältöä.

Chernobyl HBO Maxilla

Chernobyl-sarjan tapahtumat keskittyvät vuoden 1986 ydinvoimalaonnettomuuteen ja sen seurauksiin Tšernobylissa. Chernobyl-sarja perustuu tositapahtumiin ja sen henkilökaarti pohjautuu pääosin todellisiin henkilöihin.

Dramatiikkaa sekä hyytävää realismia Chernobyl-sarjasta ei puutu. Suorastaan eeppinen HBO:n viisijaksoinen minisarja kertoo sankarillisista miehistä ja naisista, jotka katastrofin iskiessä toimivat rohkeasti ja tekivät uhrauksia pelastaakseen lukemattomat muut kuolemalta. Katso Chernobyl HBO Maxilla!

Chernobyl-sarjan lisäksi löydät HBO Maxilta suositut sarjat kuten The Handmaid’s TaleThe Walking DeadTrue Detective sekä Game of Thronesin kaikki kaudet. Lisää viihdettä löydät eri kanavapakettien valtavasta kattauksesta elokuvia. Tutustu myös valtavaan videovuokraamme, ja vuokraa elokuva juuri silloin kun sinulle sopii.