Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Koronavirus aiheuttaa muutoksia Telia TV:ssä esitettäviin urheilusisältöihin.
Lue lisää

Chernobyl-sarja

Viisiosainen HBO:n Chernobyl-sarja on älykäs, ajankohtainen ja ehdottoman koukuttava.

Tutustu kanavapaketteihin

Kanavapaketit aiheesta Chernobyl

446-c-more---hbo-nordic
Etuhinta
Supersuosittujen C Moren ja HBO Nordicin kaikki sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat samassa paketissa.
C More + HBO Nordic
1-hbo-nordic
Kokeile maksutta
Nauti laatusarjoista ja elokuvista, dokumenteista sekä lastenohjelmista.
HBO Nordic
350-telia-liiga-passi---hbo-nordic
Etuhinta
Nauti jännittävistä Liiga-peleistä ja HBO Nordicin laatusarjoista.
Telia Liiga-passi + HBO Nordic

Chernobyl HBO Nordicilla

Chernobyl-sarjan tapahtumat keskittyvät vuoden 1986 ydinvoimalaonnettomuuteen ja sen seurauksiin Tšernobylissa. Chernobyl-sarja perustuu tositapahtumiin ja sen henkilökaarti pohjautuu pääosin todellisiin henkilöihin.

Dramatiikkaa sekä hyytävää realismia Chernobyl-sarjasta ei puutu. Suorastaan eeppinen HBO:n viisijaksoinen minisarja kertoo sankarillisista miehistä ja naisista, jotka katastrofin iskiessä toimivat rohkeasti ja tekivät uhrauksia pelastaakseen lukemattomat muut kuolemalta. Katso Chernobyl HBO Nordicilla!

Chernobyl-sarjan lisäksi löydät HBO Nordicilta suositut sarjat kuten The Handmaid’s TaleThe Walking DeadTrue Detective sekä Game of Thronesin kaikki kaudet. C More puolestaan näyttää suomalaisten ikisuosikin Salatut Elämät. Lisää viihdettä löydät eri kanavapakettien valtavasta kattauksesta elokuvia. Tutustu myös valtavaan videovuokraamme, ja vuokraa elokuva juuri silloin kun sinulle sopii.