Kesäale on nyt täällä! Katso huipputarjoukset ja päivitä TV-ruutusi sekä muut laitteet ajan tasalle.
Lue lisää

Chernobyl-sarja

Viisiosainen HBO:n Chernobyl-sarja on älykäs, ajankohtainen ja ehdottoman koukuttava.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Chernobyl

HBO Max
HBO Max -suoratoistopalvelu tarjoaa suosittuja elokuvia, hätkähdyttäviä tarinoita laatusarjojen parissa, unohtumattomia klassikoita sekä runsaasti lastensisältöä.

Chernobyl HBO Maxilla

Chernobyl-sarjan tapahtumat keskittyvät vuoden 1986 ydinvoimalaonnettomuuteen ja sen seurauksiin Tšernobylissa. Chernobyl-sarja perustuu tositapahtumiin ja sen henkilökaarti pohjautuu pääosin todellisiin henkilöihin.

Dramatiikkaa sekä hyytävää realismia Chernobyl-sarjasta ei puutu. Suorastaan eeppinen HBO:n viisijaksoinen minisarja kertoo sankarillisista miehistä ja naisista, jotka katastrofin iskiessä toimivat rohkeasti ja tekivät uhrauksia pelastaakseen lukemattomat muut kuolemalta. Katso Chernobyl HBO Maxilla!

Chernobyl-sarjan lisäksi löydät HBO Maxilta suositut sarjat kuten The Handmaid’s TaleThe Walking DeadTrue Detective sekä Game of Thronesin kaikki kaudet. C More puolestaan näyttää suomalaisten ikisuosikin Salatut Elämät. Lisää viihdettä löydät eri kanavapakettien valtavasta kattauksesta elokuvia. Tutustu myös valtavaan videovuokraamme, ja vuokraa elokuva juuri silloin kun sinulle sopii.