10.10. alkaen C More on MTV Katsomo
Lue lisää

Parhaat brittisarjat

Katso parhaat brittisarjat ja uudet BritBox-alkuperäissarjat C Moressa. Tarjolla on tuhansia tunteja brittidraamaa huippuklassikoista uutuuksiin.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Brittisarjat

C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
C More
C More -alkuperäissarjat, kotimaiset ja kansainväliset sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat liittymäasiakkaillemme 3 kk 0 € C Moren suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
284-c-more-total
C More Total
Urheilua ja viihdettä samassa paketissa, mm. Mestarien liiga, La Liga ja MM-ralli sekä suosikkisarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Etuhinta
488-c-more---v-film
C More + V film
Kaikki C Moren ja V filmin viihdetarjonta: leffoja, sarjoja ja dokkareita, C More -alkuperäissarjat sekä lastenohjelmia.
Etuhinta
487-telia-liigapassi---c-more-total---v-premium
Telia Liigapassi + C More Total + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1®, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokkareita ja lastenohjelmia.
Etuhinta
349-telia-liigapassi---c-more-total
Telia Liigapassi + C More Total
Kaikki Liiga-pelit ja mm. Mestarien liiga, La Liga, rallin MM-sarja ja NFL sekä C Moren koko sarja- ja leffavalikoima.
Liittymäasiakkaille

Brittisarjat C Moressa

C More tarjoaa brittisarjojen ystäville valtavan määrän katseltavaa. Katso vanhat brittisarjat, joista löydät huippuklassikot, komediat ja jännärit, kuten Pokka pitää, Konttori ja Hakekaa kätilö! Vanhojen klassikoiden lisäksi näet uudet BritBox Originals -sarjat. Tarjolla on tuhansia tunteja brittidraamaa ja valikoima täydentyy kuukausittain, joten katsottavissasi on aina suosituimmat brittisarjat!

Brittisarjojen lisäksi löydät C Moresta suomalaiset elokuvat ja sarjat. Katso myös C Moren huippu-urheilusisällöt, joihin kuuluvat mm. MM-jääkiekko, Liiga, Mestarien liiga ja MM-ralli.

Lisää viihde- ja urheilusisältöjä löydät kanavapaketeistamme ja suoratoistapalveluista, kuten SkyShowtime, HBO Max, discovery+ ja V premium.