Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Paluu Westworldiin

Huippusuosion saavuttaneen Westworldin jaksot näet HBO Nordicilla. Kokeile nyt 14 vuorokautta maksutta.

Westworldin Kolmas kausi on täällä

Huippusuositun scifiä ja westerniä taitavasti sekoittavan Westworldin odotettu kolmas kausi sai ensi-iltansa 16.3.2020 HBO Nordicilla. Aiemmilla tuotantokausilla tarina on sijoittunut teemapuistoon, jossa ei tunneta rajoja ja jossa turmeltuneimmatkin mielihalut pääsevät valloilleen. Westworldin kolmas tuotantokausi poikkeaa kuitenkin kaavasta sijoittuen puiston ulkopuoliseen maailmaan.

Kokeile nyt 14 vrk maksutta!

Kokeile maksutta

Kokeilujakson jälkeen hinta 10,95 €/kk. 

KAikki westworld-jaksot ja muu huippuviihde

HBO Nordicilta löydät paitsi kaikki tähänastiset Westworld-jaksot, myös paljon muuta viihdettä. Kun Westworld-kaudet on katsottu, kiinnostaisiko ehkä annos rikosdraamaa True Detective tai The Outsider -sarjojen muodossa? Tiiviin tunnelman arvostajille tarjolla ovat esimerkiksi huippusuosion löytäneet sarjat kuten Chernobyl sekä The Handmaid's Tale. Tutustu koko HBO Nordicin tarjontaan, ja löydä uusi sarjasuosikkisi.

Kun kodin kanavapaketit on valittu ja viihdetarjonta on päivitetty, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet ajan tasalle? Päivitä kodin laajakaista nopeaksi, nappaa mökille mukaan mobiilinetti ja muuta puhelinliittymäsi rajattomaksi. Saat meiltä myös näppärät prepaidit.