Olympialaiset 2020 Tokiossa

Seuraavat kesäolympialaiset käydään Tokiossa 23.7.–8.8.2021. Viritä kotikatsomo huippukuntoon ja jännitä mukana kisamenestystä.

tokion olympialaiset

Kesän 2020 olympialaiset jouduttiin siirtämään koronan vuoksi vuodella eteenpäin. Heinä-elokuun vaihteessa 23.7.–8.8.2021 kisattavat kesäolympialaiset järjestetään silti nimellä Tokio 2020.

Kisoissa nähdään tietenkin myös mitalisijoja tavoitteleva Suomen olympiajoukkue. Paljonko menestystä Suomen joukkue onnistuu kahmimaan? Kannusta suosikkisi voittoon yleisurheilussa, uinnissa, purjehduksessa ja muissa olympialajeissa. Voit tutustua Tokion olympialaiset 2020 -ohjelmaan tarkemmin Tokion olympialaisten virallisilta sivuilta.  

Tokion olympialaiset televisioidaan laajasti sekä ilmaiskanavilla (TV5, Kutonen, Yle) että maksukanavien puolella. Esimerkiksi Eurosportin kanavat näyttävät monipuolisesti olympialaisia televisiosta  – Eurosport 1 -kanava keskittyy erityisesti tennikseen ja yleisurheiluun, ja lähetykset ovat pääasiassa suomeksi selostettuja. Eurosport 2 -kanava tarjoaa yhteiseurooppalaista lähetystä laajasti eri olympiatapahtumista englanniksi. Eurosport esittää myös seuraavat talviolympialaiset 2022 sekä ympäri vuoden valtavasti eri lajeja, kuten snookeria, tennistä ja moottoriurheilua.

Discovery+-suoratoistopalvelusta voit seurata olympialaisten jokaisen suorituksen, kilpailun tai ottelun. Keskeisimmät tapahtumat ovat suomeksi selostettuja.

Tilaa ja katso olympialaisia

Tietoa Tokion olympialaisista

Viritä kotikatsomo huippukuntoon

Muut tärkeät urheilukisat ja -lajit