Telia Smart Familyn palvelukuvaus

4.7.2019

 

Käsittelemme henkilötietoja Telia Smart Familyn tietosuojaselosteen sekä Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Hyväksymällä käyttöehdot kuittaat samalla nämä luetuiksi.

Kuvaus

Telia Smart Family on Telia Finland Oyj:n (jäljempänä ”Telia”) tarjoama maksuton palvelu, joka sisältää mobiililaitteessa toimivan mobiilisovelluksen (jäljempänä ”sovellus”) ja siihen liittyvät toiminnot.

Telia Smart Family on perheiden käyttöön luotu palvelu, joka tekee arjesta helpompaa ja huolettomampaa. Sovellus ilmoittaa, kun perheenjäsenet saapuvat tai lähtevät kodista. Näin ollen esimerkiksi vanhempien ei tarvitse huolehtia, milloin lapset tulevat kotiin. Lisäksi sovellus tarjoaa luontevan paikan perheen viestinnälle – se on kuin perheen oma viestiseinä.

Käyttöönotto

Telia Smart Familyn käyttöönotto on helppoa: maksuton sovellus on ladattavissa mobiililaitteiden sovelluskaupoista. Sovellus toimii puhelimissa, joissa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä. Android-puhelimissa tulee olla 5.0 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmäversio.

Sovelluksen käyttö on maksutonta ja edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröityminen tapahtuu syöttämällä matkapuhelinnumero sovellukseen kirjautumisen yhteydessä. Sovellus on käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Sovelluksella ei ole maantieteellistä käyttörajoitetta. Sovelluksen käyttöä varten mobiililaitteen on oltava yhteydessä verkkoon mobiilidata- tai wlan-yhteydellä.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa palvelua ja sen ominaisuuksia lainsäädännön sallimissa rajoissa. Palvelun käyttöehdot ja tietosuojaseloste ovat nähtävissä sovelluksessa ja verkkosivuillamme. Siltä osin kuin palvelukuvauksessa ei ole toisin todettu, sovelletaan palveluiden yleisiä toimitusehtojamme kuluttaja-asiakkaille.