Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Viasat Viihde

Huippulaadukkaita viihdeohjelmia, elokuvia ja dokumentteja kaikkiin tilanteisiin. Nyt saat Viasat Viihteen 1. kuukauden maksutta!
1 kk 0 €, jonka jälkeen 19,95 €/kk. 6 kk määräaikainen sopimus.
 
Tutustu ja tilaa

Viihdettä, elokuvia ja dokumentteja

Viasat Viihde on hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja. Paketti sisältää neljä eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-iltaelokuvien lisäksi uusia ja palkittuja leffoja Hollywoodista ja Pohjoismaista. Lisäksi paketista löydät myös laadukkaat ja palkitut dokumentit sekä paljon lastenohjelmia katsottavaksi perheen pienimmille.

 

Viasat Viihteen löydät näistä kanavapaketeista

121-v-film
Hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.
V film
Valtavasti urheilua, elokuvia, dokumentteja ja lasten ohjelmia.
V premium

Katso viikon Viasat Viihde -ohjelmat

Palvelu ei valitettavasti ole tällä hetkellä toiminnassa.

Näin katsot

Onko sinulla jo Telia TV digiboksi tai kaapelikortti?
Tilaa kanavapaketteja >

viihdy enemmän – valitse Viasat viihde

Kun tilaat kotiisi Viasat Viihde -kanavapaketin, valinnanpuute viihdeohjelmien suhteen ei tule muodostumaan ongelmaksi. Viasat Viihde -kanavapaketista löydät useat eri elokuvakanavat, dokumenttikanavat, lastenkanavat sekä lisäksi CNN-uutiskanavan.

Viasat Viihde on elokuvien rakastajille. Viasat Viihde pitää sisällään 4 eri teemoihin keskittynyttä elokuvakanavaa, kuten esimerkiksi Viasat Film Premiere -kanavan, joka näyttää parhaat uutuuselokuvat sekä paljon ensi-ilta leffoja.

Viasat Viihde on uteliaille. Viasat Viihteen dokumenttikanavat näyttävät laadukkaita tiede-, historia-, eläin- sekä luontodokumentteja. Löydät kanavapaketista Viasat-kanavat kuten Viasat History sekä Nat Geo Wild.

Viasat Viihde on lapsille ja piirrettyjen rakastajille. Viasat Viihde -kanavapaketista löydät monet rakastetut lastenkanavat kuten Disney Channel, Disney XD sekä Disney Junior. Cartoon Networkin hulvattomat piirretyt puolestaan vetoavat myös varttuneempaan väkeen. 

Tutustu myös muihin Viasatin kanavapaketteihimme: Viasat KultaViasat Jääkiekko, Viasat JalkapalloViasat Golf sekä Viasat Urheilu. Kaikki Viasat-ohjelmat ajankohtineen sekä ohjelmakuvauksineen löydät TV-oppaastamme