C Moren ja MTV Katsomon sisällöt ovat yhdistyneet uudeksi MTV Katsomo -palveluksi.
Lue lisää

Liiga-kausi 2023–2024

Liiga-ottelut näet Telia Playsta MTV:n maksukanavilla tai MTV Katsomo -suoratoistopalvelussa. Tilaa Liigan kylkeen myös muuta urheilua tai viihdettä edulliseen yhteishintaan.

Tutustu valikoimaan

Valitsemasi sisältö: Liiga

MTV Katsomo+ Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja MTV Katsomon muu urheilu, kuten Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan MTV Katsomon suoratoistopalvelussa.
Liittymäasiakkaille
349-mtv-katsomo--ja-kanavapaketti-viihde-ja-urheilu
MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
Penkkiurheilijan ja viihteen suurkuluttajan kisakatsomo tarjoilee merkittävimmät urheilulajit, kotimaiset ja kansainväliset uutuussarjat, huippuelokuvat sekä viihdettä koko perheelle
Liittymäasiakkaille
487-mtv-katsomo--urheilu-ja-kanavapaketti---v-premium
MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Kaikki Liiga-pelit, Formula 1, Mestarien liiga, Valioliiga, MM-ralli, NHL, NFL ja valtavasti muuta urheilua sekä laatusarjoja, elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia.
Etuhinta
Yksittäinen Liiga-peli
Voit ostaa yksittäisen Liiga-pelin Telia Playn käyttöliittymän kautta. Peli on katsottavissa 48 tunnin ajan lähetyksen alun jälkeen.
Telia Play + Tallennuspalvelu + MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu
MTV Katsomon koko urheilutarjonta, kuten Liiga, Mestarien liiga ja MM-ralli, sekä uutuussarjat, huippuelokuvat ja viihdettä koko perheelle. Sisältää myös Telia Play -boksin ja Tallennuspalvelun.
Telia Play + Tallennuspalvelu + MTV Katsomo+ Urheilu ja kanavapaketti + V premium
Näe huikea määrä huippu-urheilua, kuten NHL, Formula 1, Liiga ja Mestarien liiga. Lisäksi valtavasti elokuvia ja sarjoja sekä lasten suosikkeja. Sisältää myös Telia Play -boksin ja Tallennuspalvelun.