Tietoturvaohjelmat ovat paras suojasi netissä

Huolehtimalla tietoturvasta, suojaat laitteitasi sekä tietojasi ja yksityisyyttäsi netissä. Valitse itsellesi sopivin turva – ja voit olla rauhassa.

Suojaudu näkymättömiltä vaaroilta

Jokainen meistä käsittelee tietokoneilla ja älylaitteilla sekä verkossa tietoja, jotka ovat meille turvattavia kohteita. Erilaiset haittaohjelmat pyrkivät pääsemään laitteillemme huomaamatta kaikin monenlaisin keinoin, ja ne voivat aiheuttaa isojakin ongelmia. Tietoturvallisuuden uhkia ovat esimerkiksi huijausyritykset, vakoilu ja virukset. Huolehtimalla kattavasta tietoturvasta, voit kuitenkin paremmin suojata laitteitasi sekä tietojasi ja yksityisyyttäsi netissä. 

Oletko yritysasiakas? Tutustu yrityksen tietoturvaan

Valitse sinulle sopivin tietoturvaohjelma

Turvapaketti Total S
Turvapaketti Total S
1–2 laitteelle
Kattavaa tietoturvaa ja yksityisyyttä verkossa.
Etuhinta
Turvapaketti Total M
Turvapaketti Total M
3–5 laitteelle
Kattavaa tietoturvaa ja yksityisyyttä verkossa.
Etuhinta
Turvapaketti Total XL
Turvapaketti Total XL
6–25 laitteelle
Kattavaa tietoturvaa ja yksityisyyttä verkossa.
Etuhinta

Näillä teet asioinnista turvallisempaa

Virustorjuntaohjelma suojaa haittaohjelmilta

Mitä haittaohjelmista olisi hyvä tietää? Yleisimpiä haittaohjelmia ovat mm. tietokonevirukset, madot, troijalaiset, vakoilu- ja kiristyshaittaohjelmat. Ohjelmat pyrkivät yleensä vioittamaan tietokonetta tai mobiililaitetta tai häiritsemään niiden toimintaa, keräämään luottamuksellisia tietoja käyttäjästä tai tarjoamaan ei-toivottua mainontaa.

Esimerkiksi virukset leviävät usein sähköpostin liitteinä tai netistä ladattavien tiedoistojen ja ohjelmien kautta, joten avaathan liitetiedostoja ja linkkejä harkiten sekä lataa ohjelmia ja sovelluksia vain sivustoista, joihin luotat. Pidä laitteesi käyttöjärjestelmä aina päivitettynä, huolehdi salasanoista, varmuuskopioi tärkeät tietosi ja hanki tehokas tietoturvaohjelma.

Haittaohjelmia voi olla tartunnan jälkeen vaikea poistaa, ja siksi ennakointi ja suojautuminen tietoturvaohjelmalla kannattaa. Parhaiten haittaohjelman poistaminen onnistuu tietokoneen päivityksellä ja käyttämällä haittaohjelmien poistotyökaluja.