Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Tilaa liittymä lankapuhelimeen

Alk. 3.90 - 14.90 €/kk
Edullisemmat kuukausi- ja käyttömaksut kuin perinteisessä lankapuhelinliittymässä.
Liittymä toimii koko maassa kattavassa matkapuhelinverkossa.
Ei määräaikaisuutta.

Tuttu numero, edullisemmat puhelut

Telia Kotipuhe ja Kotinumero ovat puhelinliittymiä, joiden avulla ystäväsi tavoittavat sinut samasta numerosta kuin ennenkin. Valitset sitten Kotipuheen tai Kotinumeron, ovat kuukausi- ja käyttömaksut huomattavasti edullisemmat kuin perinteisessä lankapuhelinliittymässä. Liittymät toimivat luotettavassa ja kattavassa matkapuhelinverkossa.

Kotipuhe- ja kotinumero-liittymän voi tilata asiakaspalvelusta.

Tilaa liittymä

Tilaa Kotipuhe tai Kotinumero asiakaspalvelusta 020 690 400.

 

 

Kotipuheen kanssa suosittelemme: Huawei F617

Huawei F617 on pöytäpuhelin, josta löytyy tärkeimmät matkapuhelinominaisuudet, kuten mahdollisuus lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä.

Huawei F617
Ostoskoriin

Samassa paketissa pöytäpuhelin ja modeemi

Huawei F617
96,00

Liittymä lankapuhelimeen

Voit tilata meiltä liittymän lankapuhelimeen. Liittymä toimii kattavassa matkapuhelinverkossa, eikä liittymässä ei ole määräaikaisuutta. Voit valita joko Telia Kotipuhe tai Kotinumero -liittymät ja voit pitää oman tutun puhelinnumerosi.

Huawei-lankapuhelimessa on hyvä kuuluvuus, selkeä näyttö ja kookkaat näppäimet. Puhelimella voit myös vastaanottaa ja lähettää tekstiviestejä. Löydät meiltä myös helppokäyttöiset ja luotettavat älypuhelimet, kuten esimerkiksi Doro-puhelimen, jossa on tilava näppäimistö ja voimakas ja selkeä ääni. Mobiililiittymät älypuhelimeen tilaat myös helposti verkkokaupastamme.

Tietokoneet ja tabletit tilaat myös helposti. Tabletilla luet helposti uutiset ja katsot esimerkiksi päivän sään. Tablettiin voit tilata myös mobiililaajakaistan, jolloin tablettia voi käyttää kotimaassa, vaikka sienimetsässä.