Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Asiakasetusi: mobiilinetti 2 kk 0 €

Asiakkaanamme saat ketterän kotimaan mobiilinetin 2 kk ajaksi veloituksetta – säästät 29,80 €. Mobiilinetillä surffailet huoletta niin kotona kuin mökilläkin.
Ei määräaikaisuutta
Rajaton netti kotimaassa ilman datakattoa
Huippuedullinen hinta – tarjolla rajoitetun ajan
Tilaus jatkuu ilmaisjakson jälkeen hintaan 14,90 €/kk, ilman määräaikaisuutta. Etu koskee vain Telian matkapuhelinasiakkaita. Uuden liittymän avaus 5 €. Etu vain uusiin liittymiin ja se on voimassa verkkokaupassa 1.8.–30.9.2020.

Käytä mobiilinettiä edullisesti kotimaassa

Jos kaipaat mobiilinettiä kotoisaan arkeen, on Yhteys mukaan kotimaassa loistava valinta. Sillä netin käyttö sujuu esimerkiksi tietokoneella tai tabletilla ympäri Suomea sukkelaan. Liittymä toimii vain kotimaassa.

Yhteys mukaan kotimaassa

Suomessa surffailevalle
4G-verkon maksiminopeus 50 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Tarjous koskee Telian matkapuhelinasiakkaita ja on voimassa 1.8.–30.9.2020.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä tilauksen yhteydessä toimitetaan?

Tilauksen yhteydessä toimitamme sinulle postitse SIM-kortin. SIM-kortin voi laittaa esimerkiksi tablettiin, reitittimeen, riistakameraan tai muuhun kodin älylaitteeseen, jossa on SIM-korttipaikka.

Onko liittymä määräaikainen?

Liittymä ei ole määräaikainen. Saat liittymän avauksen ja kaksi ensimmäistä kuukautta maksutta, jonka jälkeen hinta on 14,90 €/kk, ilman määräaikaista sopimusta.

Millainen kuuluvuus Telialla on?

Telialla on kattavin oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Meillä on omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Suomessa 4G-verkkomme kattaa 99 % suomalaisista. Lisäksi parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaiden tarpeen mukaan.