Etsi omenat, soita ja voita uusi iPhone

Kerää sivuillemme kätketyistä omenoista muodostuva koodi, joka avaa pääsyn salaiselle kilpailusivulle. Ensimmäisenä sivulle ilmestyvään numeroon soittanut voittaa uuden iPhone Xs -puhelimen!

Kilpailun säännöt

iPhone Xs / Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 13.9.–21.9.2018. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) iPhone Xs 64 GB –puhelin, arvo 1179 €/kpl. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Telialta.
Arvontaan voi osallistua selvittämällä arvoitukset Telia Finland Facebook-sivulla 13.9.–20.9., etsimällä ”Omenajahdin” omenat telia.fi-sivustolta ja syöttämällä niistä muodostuneen koodin telia.fi/ -osoitteen perään sekä soittamalla kilpailusivulta löytyvään numeroon.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan klo 8 21.9.2018. Voitosta ilmoitetaan puhelimitse tai sähköpostitse 21.9. mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai numero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, organisoima tai ylläpitämä. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta, Facebook ei suosittele eikä hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Telia Finland Oyj
Helsingissä 13.9.2018