Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Huolettomat puhelinliittymät

Hyödynnä salainen liittymäetumme – etusi jopa 264 €! Voimassa rajoitetun ajan.
Alk. 19,90 €/KK
Ei määräaikaisuutta.
Rajaton netti kotimaassa. Ei datakattoa.
Netin käyttö ja roaming EU/ETA-maissa, Baltiassa ja Pohjolassa sisältyy hintaan.

PUHELINLIITTYMÄN OSTAJALLE C MORE -ETUKOODI KAUPAN PÄÄLLE

Juuri nyt saat Rajaton-puhelinliittymään kaupan päälle C More -etukoodin, jolla voit halutessasi lunastaa C Moren suoratoistopalvelun käyttöösi etuhintaan 2 kk 0 €, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana etuhintaan 9,95 €/kk (norm. 12,95 €/kk).

Etu koskee vain uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle.

RAJATON 150 M

Rajatonta huolettomuutta kaikkiin tarpeisiin
4G-verkon maksiminopeus 150 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 20 Gt /kk
Etukoodilla voit halutessasi lunastaa C More -suoratoistopalvelun 2 kuukaudeksi maksutta (arvo 25,90 €).

RAJATON 200 M

Supernopea ja huoleton valinta tehokäyttöön
4G-verkon maksiminopeus 200 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 17 Gt /kk
Etukoodilla voit halutessasi lunastaa C More -suoratoistopalvelun 2 kuukaudeksi maksutta (arvo 25,90 €).
*5.6.-14.8.2020 välisenä aikana uuden Telia Rajaton -puhelinliittymän avaajalle C More -suoratoistopalvelu 2 kk ajan veloituksetta (edun arvo 25,90 €). C More -tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana tilauksena hintaan 9,95 €/kk (norm. 12,95€/kk, edun arvo on 3 €/kk). Etu koskee uusia liittymänumeroita ja numeronsiirtoja Telialle. Max. yksi lunastettava C More -etu per etuun oikeuttava puhelinliittymäsopimus. Tilauslinkki toimitetaan liittymän tilausvahvistuksessa asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Tilaus on tehtävä 14 vrk sisällä linkin saapumisesta. Etu on henkilökohtainen ja koskee vain uusia C More-tilauksia.

Kysymyksiä ja vastauksia

Säilyykö nykyinen numero, jos vaihdan Telialle?

Kyllä säilyy, mutta voit myös tilata täysin uuden numeron. Hoidamme tilauksesi jälkeen puolestasi kaiken valmiiksi. Sinun täytyy vain asentaa kotiisi saapuva SIM-kortti laitteeseen. Ilmoitamme tekstiviestillä, milloin liittymä aktivoituu tai voit tilausvaiheessa halutessasi määrittää tarkemman ajankohdan aktivoitumiselle.

Mitä etuja saan Telian asiakkaana?

Saat vain Telian asiakkaille tarkoitettuja tarjouksia puhelimista, tietokoneista, televisioista ja kanavapaketeista. Halutessasi voit ostaa myös mobiililaajakaistan edulliseen keskittäjähintaan. Lisäksi liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.

Onko liittymä määräaikainen?

Liittymät eivät ole määräaikaisia. Saat erikoisetuna 12 tai 24 kuukautta kestävän hintaedun. Ilmoitamme aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä. Voit tilata tarjoushintaisen liittymän vain tältä sivulta.

Millainen kuuluvuus Telialla on?

Telialla on kattavin oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Meillä on omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Suomessa 4G-verkkomme kattaa 99 % suomalaisista. Lisäksi parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaiden tarpeen mukaan.