Kesätyö: Technical Specialist - Telia Inmics-Nebula

Kesätyö: Technical Specialist - Telia Inmics-Nebula

Olen Henry Ahveninen ja johdan Telia Inmics-Nebulan teknistä asiakaspalvelutiimiä. Haemme kesätyöntekijää kokopäivätöihin (37,5 tuntia/viikossa) teknisen asiakaspalvelun työtehtäviin.

Haemme kesätyöntekijää ajankohdalle 2.5 – 31.8.2023. Työ sijoittuu arkipäiville kello 7–17 välille. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä tai Jyväskylässä, mutta myös etätyö on mahdollista osaamisen karttuessa.

Seuraava mahdollisuutesi

Tiimimme tavoitteena on tarjota asiakkaalle paras B2B-palvelukokemus. Teknisen asiakaspalvelijan roolissa vastuusi on erilaiset tukitehtävät, jotka saapuvat puhelimitse tai työnohjausjärjestelmän kautta. Päävastuusi on vastaanottaa ja rikastuttaa saapuvia työtehtäviä, jotka liittyvät laajalti verkko, palvelin, verkkotunnus ja muiden IT ratkaisuihin ja tilauskäsittelyn elinkaaritehtäviä.

Kuka sinä olet?

Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi. Pääasiallinen työkielemme on suomi. Sinun ei tarvitse olla kokenut asiantuntija, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Ennen kaikkea sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja sopiva tekninen tietopohja sekä motivaatio kehittyä ja oppia uutta. Työ edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, ja oikeanlainen asiakaspalveluasenne on tärkein edellytys työssä menestymiselle.

Ihanteellisella ehdokkaallamme on

 • Analyyttiset ongelmanratkaisutaidot
 • Asiakaspalvelutaidot
 • Kyky tunnistaa häiriön vaikutus asiakkaan toimiympäristössä
 • Positiivinen asenne ja kyky työskennellä paineen alla
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä kirjallisesti että suullisesti
 • Tietoa palvelimista, verkkotunnuksista ja verkoista
 • Osaamista ServiceNow:sta

Arvostamme kokemusta seuraavista aiheista

 • Osaamista Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmistä
 • Microsoft 365 -tuoteperheen tuntemus
 • Verkkotunnukset ja palvelimen sertifikaatit
 • Kokemusta lähitukitehtävistä

Enemmän kuin pelkkä työpaikka

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin hae tehtävään viimeistään 5.2.2023! Liitä mukaan myös hakukirje.

Haluatko tietää lisää?

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Ryhmässä käydään keskustelua ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta.

Lisätietoja tehtävästä: henry.ahveninen@inmicsnebula.fi tai soittamalla arkisin 14-16 (040 18 37 066).

Welcome to Telia - let's make better happen!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 550+ experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
05.2.2023
Yhteystiedot
Henry Ahveninen