Kesätyö: Technical Support Specialist - Telia Inmics-Nebula

Kesätyö: Technical Support Specialist - Telia Inmics-Nebula

Olen Henry Ahveninen ja johdan Telia Inmics-Nebulan teknistä asiakaspalvelutiimiä. Ryhmässäni on alamme lahjakkaimpia ihmisiä, ja olen erittäin ylpeä jokaisesta tiimimme jäsenestä. Haemme järjestelmäasiantuntijaa mahtavaan tiimiimme Helsinkiin tai Jyväskylään.

Haemme kesätyöntekijää ajankohdalle 2.5 – 31.8.2023. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä tai Jyväskylässä, mutta myös etätyö on mahdollista osaamisen karttuessa.

Seuraava mahdollisuutesi

Järjestelmäasiantuntijan roolissa vastuusi on erilainen tekninen asiakastuki asiakasympäristöillemme puhelimen tai työnohjausjärjestelmän kautta. Tukipyyntöjen aiheet koskevat pääosin jaettuihin pilviympäristöihin liittyviä ongelmatilanteita, mutta niihin voi vastata myös erilaisia verkkopalvelun asiakasympäristöihin liittyviä pyyntöjä. Tyypillisesti nämä ovat erilaisia neuvoja ja avunpyyntöjä ongelmatilanteissa, mutta voivat sisältää myös elinkaarihallintaa.

Kuka sinä olet?

Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi. Pääasiallinen työkielemme on suomi. Sinun ei tarvitse olla kokenut asiantuntija, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Ennen kaikkea sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja sopiva tekninen tietopohja, sekä motivaatio kehittyä ja oppia uutta. Työ edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, ja oikeanlainen asiakaspalveluasenne on tärkein edellytys työssä menestymiselle.

Ihanteellisella ehdokkaallamme on

 • Analyyttiset ongelmanratkaisutaidot
 • Kokemusta Service Deskistä
 • Vahvat ryhmätyötaidot
 • Positiivinen asenne ja kyky työskennellä paineen alla
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä kirjallisesti että suullisesti
 • Ymmärtää yleiset käsitteet, kuten: DNS, SFTP, PHP, SSL, CMS
 • Tietoa palvelimista, verkkotunnuksista ja verkoista

Arvostamme kokemusta seuraavista aiheista

 • Osaamista Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmistä
 • Microsoft 365 -tuoteperheen tuntemus
 • Verkkotunnukset ja palvelimen sertifikaatit
 • Palvelinohjelmistojen, kuten Apache ja Postfix, tekninen asiantuntemus

Enemmän kuin pelkkä työpaikka

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin hae tehtävään viimeistään 5.2.2023! Liitä mukaan myös hakukirje.

Haluatko tietää lisää?

Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Ryhmässä käydään keskustelua ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta.

Lisätietoja tehtävästä: henry.ahveninen@inmicsnebula.fi tai soittamalla arkisin 14-16 (040 18 37 066).

Welcome to Telia - let's make better happen!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 550+ experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
05.2.2023
Yhteystiedot
Henry Ahveninen