Kesätyö: Application Specialist - Telia Inmics-Nebula

Kesätyö: Application Specialist - Telia Inmics-Nebula

Etsitkö rentoa kesätyötä ammattimaisessa porukassa?  Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?  

Etsimme nyt uusia, nousevia kykyjä mainioon tiimiimme Jyväskylään kesätyöhön ajalle 1.5.–31.8.2023. 

 

Seuraava haasteesi? 

Joten mitä me teemme? Service Deskimme tarjoaa asiakasorganisaation loppukäyttäjille keskitetyn palvelupisteen, johon käyttäjien on mahdollista ottaa yhteyttä kaikissa ICT:hen liittyvissä asioissa. Palvelupyyntöjen ja vikatilanteiden käsittelyn lisäksi vastaamme asiakkaillemme maailmanluokan asiakaspalvelusta. Lyhyesti sanottuna olet vastuussa yhteydenottojen vastaanottamisesta, käsittelystä ja ratkaisemisesta usean toimittajan IT-ympäristössä. 

 

Mitä odotamme sinulta? 

Olisi mahtavaa, jos olet kekseliäs ja käytännöllinen IT-palveluammattilainen, joka haluaa tarjota parhaan mahdollisen palvelukokemuksen loppukäyttäjälle. Nautit ongelmanselvityksestä ja tiimityöstä, sekä työskentely satunnaisesti hektisessä, avoimessa toimistoympäristössä on sinulle luontaista. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on eduksi tehtävässä. Lisäksi harrastuneisuus tietokoneiden ja IT:n parissa on aina iso plussa. 

 

 Jos sinulla on lisäksi osaamista tai kokemusta jostakin tai kaikista ao. osa-alueista, olet etsimämme henkilö: 

  • IT-alan koulutus tai kokemusta alalla työskentelystä 
  • Aikaisempi työkokemus Service Desk -asiantuntijana työskentelystä 
  • Windows ja MacOS-käyttöjärjestelmät, MS Office -tuotteet ja Active Directory 
  • Verkot ja tietoturva 
  • Yritysten IT-alan laajasti käytetyt IT-työkalut, kuten Microsoft O365, G Suite, Adobe-tuotteet jne.
  • Kokemus ServiceNow-järjestelmästä katsotaan eduksi 

Työ sopii esim. teknisen alan opiskelijoille ja edellyttää 18 vuoden ikää sekä perusmuotoista turvallisuusselvitystä. 

Jos yllä mainitut kohdat täsmäävät osaamiseesi ja IT-alalla työskenteleminen on sinulle intohimo, hae tehtävää, vaikka sinulla ei olisi asianmukaista kokemusta tai koulutusta. Kaiken voi oppia, jos siihen on motivaatiota. 

 

Enemmän kuin pelkkä työ! 

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, jossa on mielekkäitä tehtäviä, loistavat työkalut ja mukavat työkaverit sekä erinomaisen mahdollisuuden oppia uutta. 

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaisuuttasi varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin. 

 

Kiinnostuitko? 

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 5.2.2023 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.   

 

Haluatko tietää lisää?  
Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Ryhmässä käydään keskustelua ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta.  
 
Lisätietoja tehtävästä:  

 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity! 

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 550+ experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed. 

Sijainti
Jyväskylä
Haku päättyy
05.2.2023
Yhteystiedot
Sami Niesniemi