Järjestelmäasiantuntija, Lahti, Telia Inmics-Nebula

Järjestelmäasiantuntija, Lahti, Telia Inmics-Nebula

Moi, mun nimi on Tomi ja työskentelen Telia Inmics-Nebula Oy:llä tiiminvetäjänä loppukäyttäjä-/lähitukitiimillemme (End User Solutions). Meidän joukkueessa työskentelee asiakkaidemme parissa taitavia persoonia, joilla on monen osa-alueen asiantuntijuutta. Nyt haussa on aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen järjestelmäasiantuntija (System Specialist) Lahteen.

Seuraava mahdollisuutesi

Tarjoamassamme tehtävässä pääset tuottamaan asiantuntijapalveluita yritysasiakkaillemme. Toimit osana asiakaslähtöistä yksikköämme, jossa mm. suunnittelemme ja toteutamme sekä ylläpidämme erilaisia IT-kokonaisuuksia sekä ratkomme mahdollisia ongelmatilanteita. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua ja haastaa itseäsi. Tiimin ja muiden osaajien tuki, erilaiset koulutusohjelmat sekä monipuoliset asiakasympäristöt mahdollistavat jatkuvan osaamisen kehittämisen.

Tehtäviisi kuuluvat mm. asiakkaidemme laiteasennukset ja -toimitukset, erilaiset tietotekniset loppukäyttäjä- ja lähitukityöt sekä IT-ympäristöjen ylläpito ja kehittäminen. Työtehtävät sisältävät sekä lähitukea, että etänä tapahtuvaa loppukäyttäjätukea yritysasiakkaillemme. Työtä on osittain mahdollisuus suorittaa etänä.

Kuka sinä olet?

Työssäsi muuttuvat tilanteet ja ongelmien priorisointi on arkipäivää, joten työn vaatima paineensietokyky on edellytyksenä tehtävän ansiokkaalle suorittamiselle. Omaat jo aiempaa kokemusta loppukäyttäjätuesta ja lähitukitehtävistä mm. työasemaympäristöjen ongelmanselvitykset sujuvat sinulta itsevarmasti. Ymmärrät työasemien, verkkojen, palvelinten ja julkipilven sekä muun ICT-infran sidonnaisuudet ja osaat tehdä ongelmanselvitystä näiden tekniikoiden osalta – tarvittaessa esim. yhteistyössä palvelukumppaneiden kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytämme siis:

 • Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kykyä priorisoida ja organisoida työtehtäviä
 • Rohkeutta heittäytyä äkillisiin ja erilaisiin ongelma-/lähitukitilanteisiin
 • Hyvää asiakaspalveluasennetta
 • Sujuvaa kommunikointia ja dokumentointia (sekä suomeksi että englanniksi)
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
 • Windows- ja MacOS-työasemien asennus-, hallinta- ja ongelmanratkaisutaitoja
 • Microsoft-pilvituotteiden perusosaamista (esim. O365- ja Azure AD ylläpito/hallinnointi)
 • Kokemusta lähituen asiantuntijatehtävistä vähintään 1 vuoden ajalta

Ja isot plussat seuraavista:

 • Palvelin- ja verkko-osaaminen sekä näihin liittyvät vianselvitystaidot
 • Mobiililaiteosaaminen
 • Tietoturva / F-Secure-tietämys

Enemmän kuin pelkkä työpaikka

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin hae tehtävään viimeistään 15.8.2022! Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä: Tomi Toikkanen (040 668 9969/tomi.toikkanen@inmicsnebula.fi).

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments and end-user services. With 550 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in nine locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Jyväskylä, Joensuu, Vaasa and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.

Sijainti
Lahti
Haku päättyy
30.9.2022
Yhteystiedot
Tomi Toikkanen