ICT-alan lakko aiheuttaa ruuhkia ja viivästyksiä Telialla. Lue Lisää

Data Center Specialist, Telia Cygate

Data Center Specialist, Telia Cygate

Telia Cygate on IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita ICT-palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme asiakkaidemme luotetuimmaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Solution Consulting -yksikkömme toimii asiakasrajapinnassa ja on aktiivisesti mukana kehittämässä asiakkaidemme kriittisiä ICT-ympäristöjä. Haemme nyt Cloud and Data Center -asiantuntijatiimiimme kokenutta huippuammattilaista konesaliasiantuntijan rooliin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti monien eri järjestelmien parissa tai kehittyä syväosaajaksi haluamallasi osa-alueella. Tiimisi koostuu alan huippuammattilaisista, joiden kanssa voitte yhdessä rakentaa ja kehittää tiimin toimintaa. Yrityksessämme jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen. Olemme kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Asiantunteva henkilöstömme on menestyksemme ytimessä ja haluamme pitää osaajistamme hyvää huolta.

Toimit roolissasi itseohjautuvasti ja vahvalla ammattitaidolla yhteistyössä monien eri sidosryhmien kanssa. Asiakkaidemme lisäksi tärkeitä sidosryhmiä tässä tehtävässä ovat Telia Cygaten ja Telian sisäiset yhteistyökumppanit kuten tuote- ja palveluhallinta, projektitoimisto, asiakkuusvastaavat ja muut asiantuntijakollegat. Omalla laaja-alaisella konesaliratkaisujen osaamisellasi ja -näkemykselläsi jaat osaamistasi sisäisesti nuoremmille asiantuntijoille erilaisten asiakastoimeksiantojen kautta sekä toimit teknisten ratkaisujen ja liiketoiminnan rajapinnassa toimimalla tarvittaessa myynnin teknisenä tukena asiantuntijaroolissa. Työskentelet tarvittaessa asiakkaittemme konesaleissa, jotka sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla.

Kuka Sinä olet

Olet luonteeltasi määrätietoinen alan ammattilainen, jolla on positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot. Sinulla on laajaa kokemusta konesali-, kapasiteetti- ja julkipilvipalveluista. Tärkeitä ominaisuuksiasi ovat uteliaisuus ja halu oppia uutta, kehittyä ja keskustella työkavereiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Tiedät, miten IT-palveluntarjoaja toimii ja mahdollisesti olet katsonut maailmaa myös palveluiden ostajan näkökulmasta. Pystyt miettimään asioita monesta eri näkökulmasta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Olet tottunut myös siihen, että arkesi saattaa ajoittain olla hektistä. Osaat toimia oma-aloitteisesti ja proaktiivisesti, mutta ennen kaikkea olet tiimipelaaja ja autat työkavereita yli tiimi- ja yksikkörajojen saavuttaaksemme yhdessä liiketoiminnalliset tavoitteemme. Yhteistyötaidoillasi luot osaltasi korkean suorituskyvyn kulttuuria ja osaat toimia sujuvasti eri sidosryhmien kanssa.

Mitä voit odottaa

Konesaliasiantuntijan roolissasi koordinoit palvelualustojen käyttöönottoja, osallistut tarvittaessa laiteinventaarioihin ja dokumentaation ylläpitämiseen asiakkaittemme konesaleissa, sekä IT-laitteistojen, laiteympäristöjen asennuksiin ja poistoihin.

Meillä pääset työskentelemään ICT-alan huippuammattilaisten kanssa sekä osallistumaan ja vaikuttamaan liiketoimintamme kehittymiseen oman roolisi kautta.
Matalan yrityshierarkiamme ansiosta sinulla on mahdollisuus hyödyntää koko organisaatiomme resursseja ja osaamista läpi yksikkörajojen yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. Jaamme arjen haasteet ja tuemme toinen toisiamme ajoittain hektisessä toimintaympäristössä. Työtämme ohjaa kunnianhimoiset tavoitteemme, kuten uuden sukupolven digitaalisen IT-palvelunhallintaympäristön rakentaminen ja jalkauttaminen sekä useiden merkittävien asiakkaidemme IT-infrastruktuurin kehittäminen koko organisaatiomme asiantuntijuuden avulla.

Haluamme myös tasapainottaa vaativaa työtämme muiden elämän osa-alueiden kanssa, juhlimme onnistumisia yhdessä ja panostamme henkilöstömme hyvinvoinnin johtamiseen ja tukemiseen. Telian arvot Dare, Care ja Simplify ohjaavat päivittäistä työtämme. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin sekä joustavat mahdollisuudet itsesi ja oman työsi johtamiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja kansainväliset uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai joustavasti sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu.

Mitä odotamme Sinulta

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta moderneista konesaliteknologioista ja hallintajärjestelmistä, sekä IT-laitteiden fyysisistä asennuksista. Olet oma-aloitteinen ja asiantunteva konesaliammattilainen, joka haluaa toimia osana tiimiä. Olet myös kiinnostunut kehittämään prosesseja ja huolehtimaan hyvästä teknisestä dokumentoinnista, sekä suomeksi että englanniksi.

Sen lisäksi odotamme sinulta:

  • Kokemusta Microsoft ja UNIX/Linux-palvelinalustojen asentamisesta, ylläpidosta ja tietoturvasta
  • Kokemusta VMware-virtualisointiympäristöstä ja niiden ylläpidoista
  • Kokemusta HP palvelimista ja Dell tallennusteknologioista, sekä varmistusratkaisuista
  • Kokemusta konesaliverkkojen fyysisistä kaapeloinneista ja verkon aktiivilaitteista
  • Kokemusta Microsoft AD hallinnasta ja hakemistopalveluista
  • Tietoliikenneosaamista (LAN, WAN, Palomuuri, DNS, DHCP ja IPAM)
  • Julkipilviosaaminen (Azure, AWS, Google) on plussaa

Tehtävässä menestymisen kannalta keskeistä on kykysi ja motivaatiosi perehtyä uusiin teknologioihin ja kehittää osaamistasi.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset teknisen osaamisen lisäksi hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja erilaisten ratkaisujen toimivuutta.

Tehtävässä tärkeää ovat myös hyvät raportointi- ja dokumentointitaidot suomeksi ja englanniksi sekä proaktiivinen ote asioiden eteenpäin viemiseksi. Suhtaudut asioihin avoimesti ja positiivisella asenteella sekä toimit luontevasti erilaisten sidosryhmien kanssa yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tuleva tiimiesimiehesi Lauri Porras, puhelimitse 0405687244 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.5.2022. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä tehtävästä Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä. 

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
31.5.2022
Yhteystiedot
Lauri Porras