Change Manager, Telia Cygate

Change Manager, Telia Cygate

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt IT-palvelutuotannon organisaatioomme Change Manageria, joka toimii asiakkaidemme muutoksenhallinnasta vastaavana asiantuntijana. Tärkein tehtäväsi on turvata oman ja asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuus varmistamalla laadukas muutoshallinta asiakassopimustemme mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa muutosten koordinointi ja delegointi, muutoshallintaan liittyvän toiminnan koordinointi, CAB ja ECAB -palavereista vastaaminen, muutosten evaluointi sekä hylkääminen ja hyväksyminen.

Tehtävässä olennaista on tiivis yhteistyö sekä asiakkaan että sisäisten tiimiemme ja muiden sidosryhmien kanssa. Ymmärrät asiakkaidemme muutostarpeet, viestit niistä tehokkaasti eri sidosryhmille ja ohjaat muutoksenhallintaa kokonaisuudessaan. Pyrit minimoimaan muutokseen liittyvät riskit, varmistamaan palvelun laadun ja jatkuvuuden sekä jatkuvan parantamisen. Pyrit myös jatkuvasti kehittämään ja tehostamaan muutoksenhallintaprosessia. Toimit osana palvelutuotannon asiakashallinnan tiimiämme ja huolehdit omalta osaltasi siitä, että pystymme lunastamaan asiakaslupauksemme.

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Pääset työskentelemään ICT-alan huippuammattilaisten kanssa sekä osallistumaan ja vaikuttamaan liiketoimintamme kehittymiseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti ja ottaa lisävastuuta kehittymisesi myötä.

Matalan yrityshierarkiamme ansiosta sinulla on mahdollisuus hyödyntää koko organisaatiomme resursseja ja osaamista läpi yksikkörajojen yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. Jaamme arjen haasteet ja tuemme toinen toisiamme ajoittain hektisessä toimintaympäristössä. Työtämme ohjaa kunnianhimoiset tavoitteemme, kuten uuden sukupolven digitaalisen IT-palvelunhallintaympäristön rakentaminen ja jalkauttaminen sekä useiden merkittävien asiakkaidemme IT-infrastruktuurin kehittäminen koko organisaatiomme asiantuntijuuden avulla.

Haluamme myös tasapainottaa vaativaa työtämme muiden elämän osa-alueiden kanssa, juhlimme onnistumisia yhdessä ja panostamme henkilöstömme hyvinvoinnin johtamiseen ja tukemiseen. Telian arvot Dare, Care ja Simplify ohjaavat päivittäistä työtämme. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin sekä joustavat mahdollisuudet itsesi ja oman työsi johtamiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja kansainväliset uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, muilla toimistopaikkakunnillamme Suomessa tai joustavasti sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu.

Odotamme sinulta

Tähän tehtävään haemme henkilöä, jolla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään muutaman vuoden ajalta sekä ymmärrystä IT-palvelutuotannon toiminnan periaatteista ja ITIL-prosesseista. Soveltuaksesi tehtävään odotamme sinulta sekä kykyä että kiinnostusta toimia aktiivisessa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, sillä tässä tehtävässä viestintä ja ihmisten välinen vuorovaikutus ovat keskeisiä elementtejä. Tehtävään kuuluu sekä itsenäistä tekemistä että tiimityöskentelyä; oma-aloitteinen työskentelytapa kuuluu itsestään selvänä toimenkuvaan ja työkulttuuriimme. Sen lisäksi tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä priorisointi- ja koordinointitaitoja.

Osaamisen lisäksi arvostamme erityisesti positiivista tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. Meillä sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi jatkuvasti, joten ennakkoluuloton asenne, kyky oppia uutta ja avoin suhtautuminen muutokseen auttaa sinua menestymään jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössämme.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Team Manager Sami Vuorensola, puhelimitse 040 543 9040 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.1.2022. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä tehtävästä Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi.

Tehtävään rekrytoidulle henkilölle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti rekrytoitu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
31.1.2022
Yhteystiedot
Sami Vuorensola