Kesätyö: MTV Uutiset

Kesätyö: MTV Uutiset

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? Oletko utelias, innostunut, oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön tekijä, joka hallitsee monimediallisen työskentelyn? Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesätoimittajaksi MTV Uutisiin ja vietä elämäsi kesä Maikkarilla!

Haemme nyt kesätoimittajia television ja digisisältöjen tarpeisiin. Avoinna olevat kesätyöntekijäroolit ovat:   

 • Kotimaan uutiset, kesätoimittaja
 • Ulkomaan uutiset, kesätoimittaja
 • Politiikan kesätoimittaja
 • Urheilun kesätoimittaja
 • Viihteen ja Lifestylen kesätoimittaja
 • Yleistoimittaja (erikoistuen videoiden editointiin)

Kiinnostus teemaan ja palo oppia lisää on kaikissa rooleissa tärkeintä!

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Meillä pääset tekemään sisältöjä, joille saat miljoonayleisön. Uutistuotteitamme ovat mtvuutiset.fi, MTV Uutiset Live sekä illan ja aamun tv-uutislähetykset. Pääset näköalapaikalle päätöksenteon ytimeen mielenkiintoisessa ympäristössä ja kartutat arvokasta osaamista tulevaa varten.

Haemme tekijöitä MTV Uutiset verkkoon, Liveen, tv-uutislähetyksiin sekä radioon. Paikkoja on myös videotoimittajille. Meillä tehdään töitä liukuvasti niin aikaisessa aamussa kuin myöhäisessä illassakin, joten olethan valmis työskentelemään kaikissa vuoroissa.

Mitä tarjoamme

Työtovereiksesi saat joukon huippuammattilaisia! Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen.

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka:

 • Opiskelee alan opintoja
 • On teknisesti lahjakas henkilö, jolla on hyvä yleissivistys
 • On utelias työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa
 • Janoaa uuden oppimista ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
 • Tarttuu rohkeasti toimeen
 • On kiinnostunut toimialastamme

Kiinnostuitko?

Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 21.1.2022 mennessä. Ilmoitathan hakemuksessasi, mistä kanavasta olet ensisijaisesti kiinnostunut (Tv-uutiset, verkko & live, radio tai urheilu), mikä sisältö sytyttää (kotimaan uutiset, ulkomaan uutiset, politiikka, urheilu vai viihde/lifestyle tai videot) ja miksi sopisit parhaiten juuri siihen. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Voit myös soitella meille ja kysyä lisää tehtävistä: Mona Haapsaari, puh. 050 3950052 tai mona.haapsaari@mtv.fi (verkko & live), Mirja Kivimäki puh. 050 3956123 tai mirja.kivimaki@mtv.fi (uutiset), Teemu Niikko, puh. 040 8302939 tai teemu.niikko@mtv.fi (urheilu) sekä Jaakko Hietanen, puh. 040 503 8488 tai jaakko.hietanen@mtv.fi (video).

MTV Oy on Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö ja kotimaisten suoratoistopalveluiden edelläkävijä: ilmiöiden, puheenaiheiden ja sisältöjen koti, jonka mediaperheeseen kuuluvat maksuttomat tv-kanavat MTV3, Sub ja AVA, verkossa maksutta katsottavaksi ohjelmat tarjoava mtv-palvelu, ajankohtaiset uutiset monikanavaisesti välittävä MTV Uutiset, kotimaisen draaman, urheilun, kansainvälisten sarjojen ja elokuvien maksullinen C More -suoratoistopalvelu ja C Moren maksu-tv-kanavat. MTV järjestää myös vuosittain Suomen suurimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman SuomiAreenan yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. MTV on osa Telia Companya – yhtä Pohjoismaiden suurinta tv-yhtiötä, joka näyttää tietä koko mediatoimialan kehitykselle.

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
21.1.2022