Solution Architect, Network Security, Telia Cygate

Solution Architect, Network Security, Telia Cygate

Telia Cygate on IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita ICT-palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt Telia Cygatelle kasvun tueksi hyvällä asenteella varustettua Solution Architectia suunnittelemaan verkkotietoturvan asiakasratkaisuja ja toimimaan osana tuotteistusprosessejamme. Tässä roolissa toimit tärkeänä osana Security Business Management -tiimiä, jonka tehtävänä on kehittää ja kasvattaa yrityksemme tietoturvapalveluiden liiketoimintaa ja tuotetarjoamaa. Tiimi sijoittuu Offering-yksikköömme, jonka vastuulla on Telia Cygaten tuotteiden, palveluiden ja kumppanuuksien kokonaishallinta, omistajuus, konseptointi ja kehittäminen sekä myynnin tuki ja asiantuntijuus tuotetarjoamamme osalta.

Verkkotietoturvaratkaisujen arkkitehtinä saat mahdollisuuden työskennellä alan johtavien teknologioiden, kumppaneiden sekä kokeneiden asiantuntijoiden ja konsulttien kanssa. Olemme kehittäneet pitkälle vietyjä jatkuvia tietoturvapalveluja useiden vuosien ajan ja kyvykkyytemme suojata asiakkaidemme kriittisiä palveluja, prosesseja ja resursseja on korkealla tasolla. Seuraamme jatkuvasti alan kehittyviä uhkia ja trendejä, joiden kautta palvelujamme kehitetään monipuolisesti päätelaitteista aina verkon reunoille ja pilveen asti.

Tehtävässä toimit aktiivisesti myynnin tukena suunnittelemalla tarjouspyyntöihin parhaiten vastaavia tietoturvaratkaisuja ja kuvaamalla ne osaksi tarjousdokumentaatiota. Roolissasi esittelet asiakkaillemme Telia Cygaten tarjoamia palveluratkaisuja ja osaat perustella, miksi ne vastaavat parhaiten asiakkaan tarpeisiin, huomioiden sekä ratkaisujen teknisen toimivuuden että liiketoiminnallisen kannattavuuden. Sen lisäksi osallistut standardiratkaisujemme suunnitteluun ja kehittämiseen sekä jatkuvan palvelutuotannon prosessien sovittamiseen niin, että ne tukevat teknisiä ratkaisujamme lähtien aina moderneista SASE, Zero Trust, NDR ratkaisuista unohtamatta kuitenkaan perinteisempiä NGFW ja etäkäyttöratkaisuita.

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on tietoturvapalveluiden tuottajana luotettava toimija ja työnantaja. Tarjoamme sinulle haasteellisia ja yhteiskunnalle merkittäviä tehtäviä sekä mielekkään työympäristön alan muiden huippuasiantuntijoiden keskuudessa. Tässä tehtävässä sinulla on aito mahdollisuus auttaa asiakkaitamme suojautumaan kehittyneitä tietoturvauhkia vastaan! Oman kehittymisesi mukaan pääset osallistumaan tietoturvapalvelujemme kehittämiseen sekä sitä kautta vaikuttamaan laajemmin palvelutarjontaamme.

Yrityksessämme jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa moderneissa toimistotiloissa Helsingissä, Tampereella tai Jyväskylässä, ja aina tarvittaessa sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu.

Mitä odotamme sinulta

Tähän rooliin haemme henkilöä, jolla on:

  • Vahvaa ymmärrystä ja kokemusta erilaisista verkko- ja tietoteknologioista ja -ratkaisuista sekä kykyä suunnitella ja kuvata korkean tason teknisiä ratkaisuja erilaisiin yritysympäristöihin (SASE, NGFW, Zero Trust, SSL VPN, EDR)
  • Liiketoimintaymmärrystä ja kustannustietoisuutta sekä kykyä sovittaa nämä asiat teknologisiin vaatimuksiin, valintoihin ja ratkaisuihin
  • Halua ja kykyä työskennellä asiakasrajapinnassa ja eri sidosryhmien kanssa sekä erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Perusymmärrystä ITIL-viitekehityksestä ja ICT-palvelutuotannon prosesseista
  • Halua oppia uutta ja kehittää osaamistasi jatkuvasti
  • Proaktiivista ja yhteistyöhenkistä otetta asioiden eteenpäin viemiseksi
  • Kokemus ja tietämys erilaisista pilvipohjaisista tietoturvaratkaisuista on eduksi.
  • Laitevalmistajien (Palo Alto Networks, Fortinet, Cisco, Checkpoint) sertifioinnit lasketaan eduksi

Eniten arvostamme positiivista tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi, sillä uskomme että myös tekninen osaaminen on opittavissa, kun asenteesi on kohdallaan.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Security Business Management -tiimin esihenkilö Sami Ropponen, puhelimitse 050 506 1628 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 12.12.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p.0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacompany.com.

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä.

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
12.12.2021
Yhteystiedot
Sami Ropponen