Solution Architect, Cyber Security, Telia Cygate

Solution Architect, Cyber Security, Telia Cygate

Telia Cygate on IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita ICT-palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt Telia Cygatelle hyvällä asenteella varustettua Solution Architectia suunnittelemaan tietoturva-asiakasratkaisuja ja toimimaan osana tuotteistusprosessejamme. Tässä roolissa toimit tärkeänä osana Security Business Management -tiimiä, jonka tehtävänä on kehittää ja kasvattaa yrityksemme tietoturvapalveluiden liiketoimintaa ja tuotetarjoamaa. Tiimi sijoittuu Offering-yksikköömme, jonka vastuulla on Telia Cygaten tuotteiden, palveluiden ja kumppanuuksien kokonaishallinta, omistajuus, konseptointi ja kehittäminen sekä myynnin tuki ja asiantuntijuus tuotetarjoamamme osalta.

Tietoturvaratkaisuarkkitehtinä saat mahdollisuuden työskennellä alan johtavien teknologioiden sekä kokeneiden asiantuntijoiden ja konsulttien kanssa. Olemme kehittäneet pitkälle vietyjä jatkuvia tietoturvavalvonnan palveluja (SOC, Security Operations Center) useiden vuosien ajan ja kyvykkyytemme suojata asiakkaidemme kriittisiä palveluja, prosesseja ja resursseja on korkealla tasolla. Seuraamme jatkuvasti alan kehittyviä uhkia ja trendejä, joiden kautta palvelujamme kehitetään monipuolisesti päätelaitteista aina verkon reunoille ja pilveen asti.

Tehtävässä toimit aktiivisesti myynnin tukena suunnittelemalla tarjouspyyntöihin parhaiten vastaavia tietoturvaratkaisuja korkealla tasolla ja kuvaamalla ne osaksi tarjousdokumentaatiota. Roolissasi esittelet asiakkaillemme Telia Cygaten tarjoamia palveluratkaisuja ja osaat perustella, miksi ne vastaavat parhaiten asiakkaan tarpeisiin, huomioiden sekä ratkaisujen teknisen toimivuuden että liiketoiminnallisen kannattavuuden. Sen lisäksi osallistut standardiratkaisujemme suunnitteluun ja kehittämiseen sekä jatkuvan palvelutuotannon prosessien sovittamiseen niin, että ne tukevat teknisiä ratkaisujamme lähtien aina moderneista SIEM-, EDR/MDR- ja SOAR-palveluista, jotka toimivat kyberpuolustuksemme keskiössä.

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on tietoturvapalveluiden tuottajana luotettava toimija ja työnantaja. Tarjoamme sinulle haasteellisia ja yhteiskunnalle merkittäviä tehtäviä sekä mielekkään työympäristön alan muiden huippuasiantuntijoiden keskuudessa. Tässä tehtävässä sinulla on aito mahdollisuus auttaa asiakkaitamme suojautumaan kehittyneitä tietoturvauhkia vastaan! Oman kehittymisesi mukaan pääset osallistumaan tietoturvapalvelujemme kehittämiseen sekä sitä kautta vaikuttamaan laajemmin palvelutarjontaamme.

Yrityksessämme jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa moderneissa toimistotiloissa Helsingissä tai Jyväskylässä, ja aina tarvittaessa sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu.

Mitä odotamme sinulta

Tähän rooliin haemme henkilöä, jolla on vankkaa kokemusta erilaisista tietoturvateknologioista ja -arkkitehtuureista, mukaan luettuna pilvipohjaiset ratkaisut. Odotamme sinulta erityistä mielenkiintoa tietoturvatapahtumien ja lokitietojen hallintaa ja siihen liittyviä teknologioita kohtaan, kuten SIEM, EDR/XDR, SOAR, IDS/IPS jne. Sen lisäksi odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta myynnin tuen tehtävistä ja kyvykkyydestä esiintyä luontaisesti erilaisissa asiakas- ja markkinointitilaisuuksissa.

Edellä mainittujen pätevyyksien lisäksi laskemme eduksi tähän tehtävään erilaiset tietoturva-alan sertifioinnit kuten CISSP, CISM ja GIAC. Koulutukseltasi olet esimerkiksi AMK-insinööri tai DI. Aikaisempi kokemus IT-palveluiden kehittämisestä tai palvelutuotannon rakentamisesta katsotaan myös eduksi.

Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset teknisen osaamisen lisäksi sidosryhmä- ja viestintätaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja erilaisten ratkaisujen toimivuutta.

Työssä tarvitaan myös hyviä dokumentointi- ja asiakaspalvelutaitoja suomeksi ja englanniksi. Arvostamme erityisesti tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi!

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Security Business Management -tiimin esihenkilö Sami Ropponen, puhelimitse 050 506 1628 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 12.12.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacompany.com.

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä.

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
12.12.2021
Yhteystiedot
Sami Ropponen