Cloud Solution Architect, Telia Inmics-Nebula

Cloud Solution Architect, Telia Inmics-Nebula

CLOUD SOLUTION ARCHITECT

Olen Jukka Ahtikari ja työskentelen Solutions Implementation -tiimin esimiehenä. Tiimissäni työskentelee eri osa-alueiden, kuten pilviteknologioiden, avoimeen lähdekoodiin perustuvien teknologioiden sekä esimerkiksi Microsoft- ja AWS-ratkaisuihin liittyviä asiantuntijoita.


Etsimme kokenutta ammattilaista vahvistamaan joukkoamme M365- ja Azure-teknologian parissa. Päätoimipisteesi voi olla esimerkiksi Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Lahti tai Joensuu.


Olet mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa esimerkiksi M365-teknologioihin liittyviä projekteja asiakkaillemme. Osaat tunnistaa asiakkaan tarpeet sekä niiden pohjalta edistää sopivien ratkaisujen suunnittelua ja toteuttamista. Osaat hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja suunnitella ratkaisuja kokemuksesi ja parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Pystyt toimimaan myyntitiimiemme tukena teknisenä Presales -asiantuntijana.

SEURAAVA MAHDOLLISUUTESI?

Olet keskeisessä asemassa osana pilviarkkitehtitiimiämme, pääset kehittämään yrityksemme parhaita käytäntöjä sekä palvelutarjontaamme yhdessä muiden yksiköiden kanssa. Olet mukana viemässä läpi asiakkaidemme pilvitarinaa, sekä suunnittelet ja viet eteenpäin asiakkaan IT-arkkitehtuuria.

KETÄ ETSIMME?

Sinulla on hyvä kokemus M365- tai Azure –palveluiden ympärillä ja ymmärrät niiden tuoman lisäarvon asiakasympäristöissä. Haluat olla tukemassa ja viemässä asiakkaiden ympäristöjä moderniin suuntaan.


Haluat oppia uusia teknologioita, mutta pystyt myös haastamaan ja kehittämään tapaa tehdä asioita.  Pystyt esittämään ideoitaisi ja suunnitelmiasi niin sisäisille kuin ulkoisille asiakkaille sujuvasti suomen ja englannnin kielellä, asiakkaan tarpeen mukaan.


Pystyt keskustelemaan ja vaihtamaan ideoita sekä teknisten ihmisten että liiketoimintavaikuttajien kanssa, ja pystyt kuvaamaan ideasi suunnitelmien muodossa.

Sinulla on osaamista joistakin seuraavista osa-alueista:

 • M365 liittyvien palveluiden käyttöönotoista ja migraatioista
 • M365 E5 tietoturvateknologioista
 • Microsoft Intune -palveluratkaisuista

tai

 • Azure IT -infrastuktuurista ja arkkitehtuurista
 • Azure hinnoittelusta sekä Azuren mahdollisuuksista
 • Azure Kubernetesista


Lisäksi toivomme sinulta:

 • Kyky hahmottaa ja suunnitella pilvi- ja hybridiympäristöjä
 • Kyky tehdä Roadmap –suunnitelmia yhdessä asiakkaiden kanssa
 • Kokemusta arkkitehtuurisuunnitelmien tekemisestä sekä hyvät dokumentointitaidot
 • Hyvät sosiaaliset taidot
 • Sujuvat suomenkielen ja englanninkielen taidot
 • Seuraavat taidot katsotaan eduksi:
 • Kokemusta ja osaamista AWS- ja Google Cloud -julkipilvipalveluista
 • Microsoft-palvelinympäristöjen osaaminen
 • DevOps-ajattelumalli
 • Esimerkiksi Azure- ja Microsoft 365 -sertifioinnit

TARJOAMME

Modernin työympäristön, hyvän työyhteisön ja mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi erilaisten asiakasprojektien ja kehityshankkeiden kautta. Tuemme myös erilaisia oppimispolkuja ja sertifioitumista eri teknologioihin. Näiden lisäksi saat hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun. 

KIINNOSTUITKO?

Odotamme innolla hakemustasi ja varmistaaksemme henkilötietojesi turvallisuuden, pyydämme sinua ystävällisesti hakemaan rekrytointijärjestelmämme Workdayn kautta. Tehtävän viimeinen hakupäivä sunnuntai 5.12.2021. Muistathan lisätä CV:n, hakukirjeen sekä mainita järjestelmäämme mahdolliset sisäiset (Telia) suosittelijat tai paikasta vinkanneet henkilöt!

Haluatko kuulla lisää?

Olet tervetullut ottamaan minuun yhteyttä sähköpostitse jukka.ahtikari(at)inmicsnebula.fi tai 045 878 1314. Tavoitettavissa 3.12.2021 asti.

 
WELCOME TO TELIA – HOME TO YOUR NEXT BIG OPPORTUNITY!

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 600 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed.
 

Sijainti
Jyväskylä
Haku päättyy
05.12.2021
Yhteystiedot
Jukka Ahtikari