Junior ICT Specialist, Telia Cygate (Kesätyö)

Junior ICT Specialist, Telia Cygate (Kesätyö)

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Tässä on mahdollisuutesi päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta johtavassa ICT-alan yrityksessä! Etsimme nyt useampaa Junior ICT Specialistia määräaikaiseen työsuhteeseen Telia Cygaten palvelukseen kesäksi 2022. Tehtävät sijoittuvat IT Operations Centeriimme Helsinkiin, joka vastaa Telia Cygaten jatkuvien ICT-palveluiden tuottamisesta, ylläpidosta ja häiriönhallinnasta.

Keskeisiin työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme palvelin- ja virtualisointialustojen sekä tietoliikenne- ja verkkoympäristöjen valvonta ja häiriönhallinta sekä palvelupyyntöjen toteutus ja muutoshallinta palvelusopimusten ja asiakasvaatimusten mukaisesti. Roolissasi toimit asiakasrajapinnassa ja yhteyshenkilöinäsi on ensisijaisesti asiakkaidemme IT-ammattilaisia ja vastuuhenkilöitä.

Tiimimme toimii 24/7 vuorotyössä ja vuorot tehdään 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa pääsääntöisesti Telia Cygaten Helsingin toimipisteessä. Työvuorot ovat pitkiä, mutta vastaavasti saat työrupeamien välissä pidempiä vapaa-aikoja. Työsuhteet alkavat keväällä 2022 ja jatkuvat mahdollisuuksien mukaan syyskuun 2022 loppuun.

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta IT-alan huipputeknologioiden ja -asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä monien taustajärjestelmien parissa haastavissa ja kriittisissä asiakasympäristöissä. Saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä ja saada kokemusta laajasti erilaisten vikatilanteiden ja teknisten haasteiden ratkaisuista. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja pääset työskentelemään yhdessä mukavien tiimikavereiden kanssa hyvässä ilmapiirissä.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Jaamme arjen haasteet ja tuemme toinen toisiamme ajoittain hektisessä toimintaympäristössä. Haluamme tasapainottaa vaativaa työtämme muiden elämän osa-alueiden kanssa, juhlimme onnistumisia yhdessä ja panostamme henkilöstömme hyvinvoinnin johtamiseen ja tukemiseen. Telian arvot Dare, Care ja Simplify ohjaavat päivittäistä työtämme. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Mitä odotamme sinulta

Näihin tehtäviin haemme henkilöitä, joilla on

  • aikaisempaa kokemusta konesali- ja palvelinteknologioista ja/tai tietoliikennealalta opintojen, töiden tai harrastuneisuuden kautta
  • perustiedot ja -ymmärrys erilaisista palvelinkäyttöjärjestelmistä ja/tai julkipilvistä
  • perustiedot ja -ymmärrys tietoliikenne- ja verkkotekniikoista sekä esimerkiksi CCNA tai MCSA-opintokurssit suoritettuna
  • hyvät asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot
  • hyvät ongelmanratkaisutaidot ja kyky työskennellä oma-aloitteisesti
  • hyvät dokumentointi- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
  • mahdollisuus työskennellä vuorotyössä Helsingin toimipisteessämme

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen esimerkiksi järjestelmäylläpidosta, konfiguroinnista, reitityksestä, palomuureista tai skriptauksesta. Myös aikaisempi asiakaspalvelukokemus luetaan eduksi tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa palvelutiimien vetäjät Santra Palonen, Jani Räsänen ja Marko Kupias, sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 19.12.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin, puhelimitse +358 440 622 748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacompany.com.

Käsittelemme hakemukset viikolla 51 ja jatkoon valituille lähetetään kutsu videohaastattelukierrokselle sekä ennakkotehtävät loogisen päättelykyvyn ja persoonallisuuden kartoitukseen. Niiden pohjalta jatkoon valitut saavat kutsun tekniseen haastatteluun viimeistään tammikuussa 2022.

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä.

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
19.12.2021
Yhteystiedot
Santra Palonen